Zdena Studenková a Braňo Kostka tvoria pár už viac ako 30 rokov. Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Braňo Kostka prišiel domov v podguráženom stave. Takto ho jeho partnerka Zdena Studenková ešte nevidela

05.05.2024, 08:00
Celebrity

Zdena Studenková (69) a Braňo Kostka (52) patria k najstabilnejším párom slovenského šoubiznisu. Sú spolu už viac než tridsať rokov a to aj napriek tomu, že je medzi nimi sedemnásť ročný vekový rozdiel. Alebo je to práve vďaka tomu? Pár sa rozhodne spolu nenudí a to, čo ich spája je určite aj zmysel pre humor. Toho si spoločne užijú viac než dosť.

Pravdou je, že ani jeden z dvojice nekŕmi plátky bulváru žiadnymi škandálmi. Zdena však na svoju polovičku prezradila, ako to vyzeralo, keď raz prišiel domov podgurážený.

Prišiel opitý

Zdena v relácii Záhady tela prezradila, že Braňo absolvoval vyšetrenie čriev. Pravdepodobne šlo o kolonoskopiu, ktorá sa často robí preventívne, najmä po dovŕšení istého veku. Braňo si však doprial deň po vyšetrení pár pohárikov alkoholu, čo zrejme nebola úplne ideálna kombinácia, keďže deň predtým nemohol nič jesť a alkohol teda zaúčinkoval o niečo intenzívnejšie, než za bežných okolností. Zdenka to s úsmevom popísala nasledovne: „Branko raz prišiel, tak som ho ešte nevidela, ale spravil presne takú vec, že opil sa a poobede predtým bol na vyšetrení čriev. Čo znamená, že to telo je vyprázdnené úplne, takže jediné, čo v tom tele mal, bol alkohol, hej? A potom prišiel domov, mali sme vtedy dvoch psov doma, ja neviem, či som ho ja tak vyľakala, vošiel dovnútra a povedal: Daj mi psov. A išiel ich venčiť.“ Braňo ešte doplnil, že venčenie vyzeralo tak, že jeden pes išiel po chodníku na pravej strane, druhý po ľavom chodníku a on si dával medzi nimi cez stred slalom. Zdenka ešte so smiechom doplnila, že na psov vykrikoval: „A ne že sa mi stratíte!“ Je teda viac než jasné, že aj u nich doma sa riešia situácie ako v mnohých slovenských domácnostiach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 11:17