Túžite po štíhlej postave? Inšpirujte sa jedálničkom Dary Rolins.instagram/dararolins_vermi
StoryEditor

Dara Rolins vie, ako si udržať štíhlu figúru: Inšpirujte sa jej ukážkovým jedálničkom

21.11.2023, 19:00
Celebrity

Aj keď Dara Rolins žije hektický život, popri starostliosti o dcérku, koncertoch či všemožných foteniach sa jej už dlhé roky darí udržať štíhlu a vypracovanú postavu. Chceli by ste vedieť, aké je tajomstvo jej dokonalej figúry? Okrem pravidelného cvičenia je pre ňu dôležitý najmä správny jedálniček. Inšpirujte sa jej stravou a tešte sa z vysnívanej postavy.

Speváčka a módna ikona Dara Rolins je veľkou inšpiráciou pre mnohé ženy. Dôvodom je najmä fakt, že sa aj v 50-tke môže pochváliť štíhlou a vytvarovanou postavou, za ktorou sa však neskrýva genetika či šťastie, ale dlhé hodiny v posilňovni a striktný jedálniček. Okrem toho, že jedáva trikrát do dňa a pije veľa vody, má pre vás ešte zopár tipov a rád ohľadom stravovacích návykov. Pozrite sa, z čoho sa väčšinou skladá jej menu.  

Najdôležitejšie sú raňajky

Podľa Dary sú najdôležitejším jedlom dňa raňajky. Najradšej si dopraje vajíčka so slaninou a zeleninou bez pečiva, smoothie, ovsenú alebo pohankovú kašu či ovocie s orieškami a kokosovými lupienkami. Občas si servíruje aj teplé raňajky v podobe polievka, ktorá zahreje telo a naštartuje trávenie. Na raňajkách si jednoducho potrpí a nebolo dňa, kedy by tento rituál porušila.

 

Miluje vajíčka a ryby

Čo sa týka zvyšku dňa, v jej menu môžete často nájsť žĺtka z vajíčok, ktoré sú skvelým zdrojom zdravého cholesterolu. Takisto si často servíruje jedlá s maslom, hovädzí vývar, a ryby, ktoré obsahujú množstvo telu prospešných minerálov a vitamínov. Okrem toho nedá dopustiť na bataty, ktoré v sebe ukrývajú zdravé sacharidy, betakarotén a vitamín A potrebný pre správny rast kostí. Na jej dennom menu môžete nájsť aj mäso, pri ktorom si však dáva záležať najmä na jeho príprave. Pred vyprážaním uprednostňuje varené alebo dusené mäso.

Pozor si dáva na tieto potraviny

V jedálničku Dary Rolins nájdete množstvo zdravých potravín, no rozhodne nie jedlá, ktorým sa snažia vyhýbať aj mnohé z vás. K nim patrí napríklad pečivo a takmer všetky druhy sladkostí. Podľa nej by ste totiž mali byť na seba v strave prísne, pretože tehličky na bruchu nedosiahnete len tak. Je jasné, že Dara vie, ako si udržať štíhlu figúru, a preto sú jej stravovacie návyky príkladom toho, že všetko sa dá, keď sa chce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 23:20