Sabina a Makhmud tvoria pár len chvíľu, no rozhodne nešetria zamilovanými fotografiami.instagram/sabina.karaskovaa
StoryEditor

Je šťastnejší než pri Monike? Sabina a Makhmud totiž zamilovanými fotografiami rozhodne nešetria

15.08.2023, 17:00
Celebrity

Len pred pár mesiacmi sa verejnosť dozvedela, že speváčka Monika Bagárová a Makhmud Muradov sa rozišli. Len chvíľu po tom sa začalo šepkať, že známy zápasník začal randiť s účastníčkou šou Love Island Sabinou Karáskovou. Tá však údajne stále chodila so Zbynkom Vlčkom.

Ak ste si obľúbili šou Love Island, určite si pamätáte na Sabinu Karáskovú a Zbynka Vlčku, ktorí v relácii skončili na druhom mieste a rozhodli sa tak tvoriť pár aj po príchode domov z exotického ostrova. Netrvalo však dlho a Česko so Slovenskom obletela správa, že spomínaný párik sa rozišiel. Dôvodom mal byť práve Makhmud Muradov, expartner Moniky Bagárovej.

Najprv popieral, potom vzťah potvrdil

Sabina s Makhmudom sa stretli údajne po prvýkrát na turnaji Oktagonu. Ich spoločnú fotografiu zviditeľnili aj na sociálnej sieti a práve vďaka nej začali viac komunikovať. Keď sa o tom dozvedel Zbyněk, vtedajší partner Sabiny, rozhodol sa od nej odsťahovať, čo viedlo k nepríjemnému rozchodu. Táto situácia ich pravdepodobne ešte viac spojila a v komunikácii neprestali. Účastníčka Love Islandu dokonca verila, že z toho vznikne aj o čosi viac, no Makhmud jej slová dlho popieral. Napokon sa začali čím ďalej, tým viac objavovať spolu na verejnosti a na galavečeri bojových športov oznámili svetu radostnú správu. „Chceme vám povedať, že sme spolu a sme šťastní,“ povedal zápasník po boku svojej novej partnerky. A ako vyzerá ich vzťah dnes?

Zamilovaní až po uši

Keďže už verejnosť vedela o ich vzťahu, mohli sa mu konečne začať naplno venovať. Sabina už stihla dokonca Makhmuda zoznámiť aj so svojou rodinou a on sa na to isté chystá taktiež. „Poletíme spolu do Uzbekistanu, a tak sa teším, že spoznám jeho rodinu a to, odkiaľ pochádza. To bude taká naša dovolenka,“ povedala bývalá účastníčka šou Love Island. Okrem toho spolu párik zdieľa aj spoločnú domácnosť a nebráni sa ani myšlienkam o bábätku. Aj keď si mnohí mysleli, že im vzťah dlho nevydrží, opak je zatiaľ pravdou. Niektorí si dokonca šepkajú, že Makhmud vyzerá šťastnejšie než pri Monike. Tak či onak, na sociálnych sieťach nešetria zamilovanými fotografiami a je viac, než jasné, že sú spolu spokojní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 12:15