Kim Basinger a Mickey Rourke.
StoryEditor

Kim Basinger oslávila dcérino tehotenstvo na striptíze! Ireland s bruškom sa dobre bavila

09.03.2023, 10:11
Celebrity

Dcéra herečky Kim Basinger a Aleca Baldwina, Ireland Baldvin si vystrojila poriadne pikantnú oslavu. Oslavu jej tehotenstva s rodičmi a kamarátmi zorganizovala medzi stritérkami. Toto by naozaj málokto čakal.

Kim Basinger vyzerala na oslave takmer na nepoznanie, keď sa v pondelok zúčastnila na baby shower svojej dcéry Ireland Baldwinovej v štýle striptízového klubu. Ireland Baldwin čaká prvé dieťa s priateľom Andrém Allenom Anjosom, známym ako RAC. Dvojica sa rozhodla osláviť túto životnú udalosť skutočne bizarným spôsobom. Okolo tehotnej blondínky a jej priateľa sa točili striptérky. Mama Kim Basinger si to užívala.

69-ročná bývalá „Bond girl“ Kim, mala na sebe minimálny make-up, keď kráčala ruka v ruke so svojím priateľom, kaderníkom Mitchom Stoneom, z basy v Jumbo’s Clown Room v Hollywoode. Žiarivá Basinger takmer bez vrások mala na sebe tmavosivý oblek s čiernym zapínaním na gombíky, ktoré ladil s jej čiernymi topánkami. Alec Baldwin sa na dcérinej netradičnej tehotenskej párty nezúčastnil. Herečka, modelka, siréna Playboya a ikona krásy sa preslávila v 80. rokoch, počnúc úlohou Bond Girl po boku Seana Conneryho vo filme Jamesa Bonda z roku 1983 „Never Say Never“.

Známa je aj vďaka svojej úlohe v erotickej dráme 9 a pol týždňa, ako aj jej oscarovým výkonom vo filme „LA Confidential“. Kim Basinger, ktorá sa pre svoju agorafóbiu zmenila na samotárku, bola vystavená fámam, že podstúpila plastickú operáciu. Nikdy však nepotvrdila, že išla pod nôž. Jej dcéra Ireland tvrdila, že jej mama je úplne prirodzená. Ak je to pravda, na pomaly sedemdesiatničku bez zásahov chirurgov vyzerá Kim naozaj skvele a popiera čas.

FOTO z bujarej párty tehotnej Ireland nájdete v GALÉRII

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 03:17