Jennifer LopezProfimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Rozdali sa hudobné ceny Grammy. Celebrity sa opäť predháňali v extravagantných róbach

06.02.2023, 09:30
Celebrity

Najlepšie oblečené hviezdy na odovzdávaní cien Grammy! Taylor Swift sa leskla v polnočnej modrej, keď sa na červenom koberci pripojila k úžasným divám ako Beyoncé, Adele a Jennifer Lopez bolo každému ihneď jasné, že nejde o len tak o nejakú večerú udalosť, ale o skutočne veľkolepú show.

Rekordérkou v histórii cien Grammy sa stala štyridsaťjedenročná speváčka Beyoncé, ktorá na tohtoročnom slávnostnom udeľovaní dostala svoj 32. zlatý gramofón. Ikona žánru R&B tak prekonala 26 rokov starý rekord britského dirigenta maďarského pôvodu George Soltiho, ktorý za celú svoju kariéru získal 31 sošiek.

Dali si záležať

Najväčšie hudobné divy boli v nedeľu v Los Angeles najlepšie oblečené hviezdy na odovzdávaní cien Grammy v roku 2023 – na červenom koberci sa predstavili Taylor Swift, Beyonce, Adele a Jennifer Lopez.

Speváčka Taylor Swift vydláždila cestu k najlepšie oblečeným hviezdam, keď predviedla polnočný modrý a strieborný crop top a maxi sukňu od Roberta Cavalliho.

Beyonce zvýraznila svoje krivky v oslnivej striebornej a krémovej róbe Gucci bez ramienok s rukavicami, zatiaľ čo sa Adele sa rozhodla pre bordové zamatové šaty od Louisa Vuittona.

Jennifer Lopez sa vrhla do tmavomodrých šiat Gucci so strieborný okrajovým akcentom a rukávmi, čím vniesla na červený koberec veľký pôvab.

Single Ladies

Počas slávnostného odovzdávania cien Beyoncé s plačom poďakovala svojmu manželovi Jay-Z, deťom a svojmu zosnulému strýkovi homosexuálovi, keď sa zapísala do histórie rekordov s najväčším počtom výhier.

Taylor si zobrala šaty, ktoré boli poctou jej najnovšiemu albumu - Midnights. Speváčka spojila trblietavý vzhľad so zafírovými a diamantovými náušnicami, pridala karmínový rúž a dymové očí. Beyoncé odela svoju úchvatnú postavu do krémového topu bez ramienok Gucci a sukňa bola v trblietavom striebornom odtieni.

Adele a Lopez

Speváčka Adele zaujala v sýtočervenej zamatovej róbe, ktorá obsahovala zodpovedajúci látkový opasok, objemné rukávy a hlboký výstrih. Všetko zo značky Louis Vuitton. Jennifer Lopez predviedla svoju neuveriteľnú formu v prudkom čísle od Gucciho.

53-ročná speváčka/herečka zaujala v hlbokých tmavomodrých šatách so striebornými strapcovými prvkami – vrátane rukávov.

FOTO krásnych rób nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 01:19