Pozrite sa, ktoré slovenské celebrity sa neboja ukázať aj svoju prirodzenú krásu.instagram/jasmina_alagic
StoryEditor

Aj bez mejkapu sú krásne: Tieto slovenské celebrity vedia ukázať aj svoju prirodzenú tvár

28.01.2023, 16:00
Celebrity

Patria medzi slovenské celebrity, ktoré sa vo väčšine prípadoch snažia na verejnosti vyzerať čo najlepšie. Ak by z domu vyšli bez mejkapu a neupravené, dostali by sa na titulné stránky novín, ktoré v takýchto chvíľach dokážu byť naozaj kruté. Našťastie existujú aj také hviezdy, ktoré sa neboja ukázať svoju prirodzenú tvár a svojím fanúšikom sa často predvádzajú nenalíčené.

Súčasná doba je o autentickosti a predovšetkým prirodzenosti. Tej sa častokrát snažia držať aj niektoré slovenské celebrity, ktoré sa neboja ukázať na sociálnych sieťach aj bez mejkapu, aby dokázali, že prirodzenosť je tak či tak najkrajšia. Pozrite sa, ktoré známe Slovenky vyzerajú dokonale aj bez líčidiel.

Kveta Horváthová

Známa moderátorka je jednou z tých, ktoré sa neboja verejne zdieľať svoju tvár aj bez mejkapu. Kvetka sa však rozhodne nemá za čo hanbiť, ale práve naopak, mala by porozmýšľať nad tým, či nezačne ženám rozdávať svoj recept na mladistvý vzhľad.

 

Dominika Kavaschová

Herečka Dominika Kavaschová nie je autentická len pred kamerami, ale aj v reálnom živote. Na sociálne siete sa neustále snaží pridávať fotografie so svojho súkromia, vrátane tých bez mejkapu. So svojimi fanúšikmi sa jednoducho delí o všetko. Či už sa jedná o výchuvu detí, výlety, starosti alebo šťastné chvíle. 

 

Gabriela Marcinková

Nenápadná Gabriela Marcinková sú údajne v súkromí vôbec nelíči. Možno aj preto si v roku 2012 oprávnene vyslúžila miesto v rebríčku najkrajších tvárí sveta. V súčasnosti sa venuje výchove svojich dvoch rozkošných detí a naďalej pokračuje v úspešnej hereckej kariére.

Jasmina Alagič

Síce sa moderátorka Jasmina Alagič väčšinou objavuje na televíznych obrazovkách s dokonalým mejkapom, na sociálnych sieťach nemá problém ukázať sa aj bez nánosu líčidiel. Musíme uznať, že jej to takto naozaj svedčí.

Dara Rolins

Dara Rolins vždy dbá nielen o svoju postavu, ale aj imidž. Pred kamery a na javisko chodí upravená, no v súkromí to veľmi nerieši. Tak či onak, je jednou z tých celebrít, ktorých tvár sa diametrálne nelíši, keď je nalíčená a keď nie.

 

Katarína Knechtová

Speváčka so zlatom v hrdle, Katarína Knechtová, si tak ako mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu stráži svoje súkromie. Len občas na sociálnej sieti prekvapí svojich fanúšikov nejakou netradičnou fotografiou, ako napríklad záberom bez mejkapu. Kataríne je naozaj pôvabná dáma, ktorá vôbec líčenie nepotrebuje.

Adela Vinczeová

Obľúbená slovenská moderátorka Adela Vinczeová je veľkou inšpiráciou pre mnohé ženy. Avšak, nie je to len kvôli šarmu a inteligencii, ale aj autenticite. „Vždy nás vlastne trápi len to, čo si myslíme my. Ostatní nás v tom trápení len utvrdzujú, keď si to necháme,“ napísala Adela k fotografii bez mejkapu, na ktorej vyzerá nádherne.

Natália Puklušová

Talentovaná herečka Natália Puklušová je známa najmä zo seriálu Oteckovia, kde stvárnila bláznivú kaderníčku Peťušku, ktorý by bez líčenia z domu neodišla. Naopak v súkromí je Natália úplne iný človek, ktorý sa nehanbí za svoju prirodzenú krásu.

Kristína Svarinská

Herečka Kristína Svarinská je úspešná nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku. Keďže má mejkap ako súčasť práce, v súkromí sa snaží chodiť úplne prirodzená. "V zime používam len ľahký mejkap, líčka a špirálu. Ak chcem posunúť hranice každodennosti, zvolím červený rúž," povedala herečka v jednom z rozhovorov pre svetevity.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 13:56