Madonna už dnes vyzerá úplne ináč.
StoryEditor

Takto vyzerá Madonna v skutočnosti. Na letisku prichytená ako hastroš!

15.11.2022, 12:05
Celebrity

Kultová speváčka už síce nepatrí medzi žiadne tínedžerky, ale fanúšikovia majú pocit, že by stále chcela zastaviť čas. Na sociálnych sieťach chrlí jednu fotku za druhou, kde sa jej prívrženci nestačia čudovať čo so svojou tvárou porobila.

Madonnu zachytili paparazzi na letisku JFK v New Yorku. No, že ide o svetovú hviezdu Madonniných rozmerov by si jeden nemyslel. Hudobníčka si vykračovala v rozťahaných teplákoch so slnečnými okuliarmi, telefón mala zavesený na krku a zapletené ryšavé copy.   

V auguste oslávila Madonna 64. narodeniny a bolo by úplne pochopiteľné, keby vyzerala na svoj vek. Vrásky, šedivé vlasy aj pár kíl navyše by boli úplne v poriadku. Veď nikto nemôže byť večne mladý. Bohužiaľ, spevácka ikona nepatrí k tým, ktorí sa vedia zmieriť so svojim vekom a silou mocou zo seba robí mladicu. Fotky, ktoré pridáva na svoj instagramový profil sú tak vyretušované, že ju svet takmer nespoznáva. Drvivá väčšina sledovateľov jej zásahy do tváre odsudzuje.

Šokovaná

Naposledy si z nej uťahovala Simona Krainová: „Hneď ráno som sa zľakla, keď na mňa vyskočila tu tá vec. Nemám vôbec záujem sa nikomu posmievať, je to skôr smutné, veľmi smutné, to ako vážne? Preboha prečo?," pýta sa česká modelka. „Kde sa stratila tá nádherná ikonická kráľovná popu? Kde je jej pôvab? Toto má byť vzor krásy pre novú generáciu? Pre mladé ženy? Pre vaše dcéry? No, teraz sa mi málinko uľavilo, že žiadnu nemám, pretože keď vidím tie strašne cool nové trendy, sťahuje sa mi málinko žalúdok, vyzerať ako šľapka a správať sa tak je teraz vraj najviac cool. Sorry, ale ten môj svet v deväťdesiatych rokoch bol oveľa lepší ako teraz. Oveľa skutočnejšie, zábavnejšie ako tieto bizarnosti a provokácie prezentujúce sa online a kričiace do sveta o pomoc.“

Foto z letiska v GALÉRII

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 23:28