Zuzana Plačková si žije luxusným životom
StoryEditor

Plačková si robí z fanúšikov "dobrý deň", oni jej ľahko naletia. Žiadna spolupráca za milión

12.10.2022, 13:00
Celebrity

Iba mesačný syn Dion Zuzany Plačkovej dostal zmluvu na milión eur!? Tento dokument zverejnila influencerka na svojom profile a ľudia ihneď reagovali. Papier má špeciálnu potlač, pečiatku a podpis. Na prvý pohľad všetky náležitosti zmluvy. Lenže treba sa prizrieť bližšie a nenaletiť všetkému čo vidíte na internete.

Pred takmer mesiacom porodila Zuzana Strausz Plačková s veľkou pompou svoje prvé dieťa. Ako správna influencerka začala svoje dieťatko promovať na sieťach ešte pred narodením. Dokonca mu založila svoj profil, kde ľudia začali klikať ako besní aby sa o tomto človiečiku niečo dozvedeli. Od pôrodu uplynulo iba niekoľko hodín a tmavovláska zverejnila fotku svojho syna avšak vždy mu na záberoch dáva nálepku cez tvár. Nepochybne tým zvyšuje zvedavosť sledovateľov. Tento trik funguje. Teraz však pritvrdila. 

Neveriť všetkému

Na fanúšikov si nedávno vymyslela poriadnu kulehu. I keď k fotke zmluvy pridala ľudovo povedané smajlíka drvivá väčšina jej naletela. Problém je to, že nečítajú písmenka, podobne ako väčšina si nevšíma všeobecné podmienky k zmluvám, ktoré sú nekonečné a malými písmenkami. Papier jej daroval kamarát Marko Š., ktorý s ňou už dlhšie spolupracuje. Iba na upresnenie, "zmluva" s firmou, ktorá je na papieri uvedená mala podľa verejne dostupných informácii zisk za minulý rok 18 866 eur.

Dion ako umelec

Zmluva pojednáva o tom, že Dion Strausz ako umelec na sociálnych sieťach v zastúpení matky Zuzany Strausz Plačkovej sa dohodli uzatvoriť zmluvu na milión eur. Ide však iba o žartík. Tri body, ktoré sú v zmluve popísané sú vtipné. Zmluva má platnosť 1 000 rokov, zmluvné strany sa dohdoli, že budú robiť to čo majú radi a podporovať sa. Páči sa vám tento žartík?

FOTO zmluvy nájdete v galérií

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 13:07