Monika Marešová sa s Leošom tešia z dcéry Alex.Archiv MAFRA
StoryEditor

Manželka Leoša Mareša, Monika vymenovala všetky zásahy do tváre a posťažovala sa na starý krk!

07.10.2022, 11:27
Celebrity

Monika Marešová s pred niekoľkými mesiacmi stala mamičkou. S manželom Leošom Marešom sa ťešia z dcérky Alex. Monika je už štyridsiatnička a priznáva, že zmeny na svojom tele už badá. Aj keď s vekom bojuje má kritické miesta, s ktorými sa už bude musieť zmieriť.

Monika Marešová si živí aj ako influencerka a tak je jej tvár denno denne vystavovaná očiam mase ľudí. Aj preto sa snaží brunetka udržiavať a pribúdajúci vek kamuflovať. Už v minulosti sa manželka známeho moderátora Leoša Mareša priznala, že siahla po mnohých estetických vychytávkach a po čase v nich mieni pokračovať. „Chodím na botox, teraz teda nie, ale teším sa, až zas pôjdem. Na botox chodím, ten som si nechala prvýkrát urobiť niekedy v 35-tich rokoch. Potom mám urobené tzv. foxy eyes, teda pozdvihnutie obočia, mne totiž padá.

Nechce to preháňať

Do pier som si nechala asi dvakrát dať kyselinu hyaluronovú, ale to mi strašně rychle zmizlo,“ povzdychla si Monika. „Nechala som si urobiť tiež mezoterapiu, pretože mám trochu starý krk a dekolt. Mám pleť po otcovi, taký papierik, ale on to nerád počuje. A som taká pehatá," povedala o svojich drobných nedostatkoch. Na tom keď si ženy pomáhajú nevidí nič zlé: „To, že sa chceme páčiť sami sebe a že chceme stárnuť s gráciou, je jasné. Myslím si ale, že aby človek bol úplne vypnutý a nebolo na ňom vidieť, že mu je toľko, koľko mu je, tak to podľa mňa nie je úplne správne," zhodnotila pre Showtime. Popri malej Alex je teraz, ale rada ak stihne aspoň základnú rutinu: „Umyť si tvár aspoň raz denne a dať si krém raz denne je vrchol mojej starostlivosti," dodala

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 08:49