Shakira a Gérar Pique už údajne netvoria pár.instagram/shakirapique_greece
StoryEditor

Šokujúci rozchod najstabilnejšieho páru šoubiznisu po 11 rokoch. Shakiru a Piquého rozdelila nevera

07.06.2022, 06:00
Celebrity

Vernosť a dôvera je vo vzťahu veľmi dôležitá, ale keď sa naruší, len ťažko nájdu partneri cestu späť. Jeden z najstabilnejších párov šoubiznisu sa údajne kvôli nevere rozchádza po 11 rokoch. Okolo tejto informácie sa začali šíriť rôzne klebety, no speváčka Shakira to napokon konečne priznala.

Kolumbijská speváčka Shakira sa s o desať rokov mladším futbalistom Gérardom Piquém spoznala vďaka majstrovstvám sveta vo futbale, ktoré sa konali v roku 2010. K šampionátu naspievala známu pieseň Waka Wak,a a práve vďaka tomu mal párik možnosť sa prvýkrát stretnúť na samotnom nakrúcaní klipu. Po čase sa medzi nimi vytvorilo puto, z ktorého sa im o tri roky neskôr narodil syn Milan a napokon aj Sasha. Aj keď boli Shakira a Gérard považovaní za najstabilnejšiu dvojicu šoubiznisu, nikdy sa nepostavili pred oltár. Síce speváčka tvrdí, že ju svadba a manželstvo desí, realita vyzerá trochu inak. Nedávno sa totiž v médiách objavila šokujúca informácia o ich údajnom rozchode.

 

 

Najprv odišiel z domu, potom balil iné ženy

Nielen v médiách, ale aj na sociálnych sieťach sa už dávnejšie začali šíriť klebety, že slávny pár žije už nejaký čas od seba. Niektorí susedia futbalistu si totiž všimli, že Gérard býva vo svojom staromládeneckom byte v Barcelone úplne sám. Údajne sa tam mal presťahovať po tom, ako ho Shakira vyhodila z ich spoločného domu. Dôvodom tohto počinu boli vzťahové problémy a predovšetkým nevera. Gérard si bez svojej partnerky začal užívať život naplno, víkendy trávil na večierkoch, z ktorých odchádzal s rôznymi ženami. Samotní fanúšikovia tvrdia, že ich odlúčenie bolo vidieť aj na sociálnych sieťach. Speváčka prestala zo dňa na deň pridávať zamilované fotografie a futbalista sa, naopak, úplne odmlčal. Keďže sa dvojica nikdy nevzala, mnohí špekulujú o tom, či Shakiru nepodvádzal už skôr, a preto sa s ním do manželstva veľmi nehrnula. Jedna otázka však stále visí vo vzduchu. Sú to len klebety alebo je to naozaj pravda?

 

Shakira sklamanie neskrýva

O tom, že rozchod Shakiry a Gérarda by mohol byť naozaj pravdou, napovedajú aj slová speváčkinej novej piesne s názvom „Te felicito“, a teda „Gratulujem ti“. Síce to môže byť len náhoda, no text hovorí o niečom inom. „Varovali ma, ale nepočúvla som. Bola to tá kvapka, ktorá pretiekla cez pohár. Nehovor mi, že ťa to mrzí. Zdá sa to byť úprimné, ale poznám ťa dobre a viem, že klameš,“ spieva Shakira, ktorá v skladbe neskrýva sklamanie a hnev. Po toľkých klebetách a fámach sa napokon rozhodla, že prestane mlčať a uvedie veci na pravú mieru. Vyhlásila, že „s ľútosťou musíme potvrdiť, že naše cesty sa rozchádzajú. Pre blaho našich detí, ktoré sú našou najvyššou prioritou, vás žiadame, aby ste rešpektovali ich súkromie. Ďakujem za pochopenie.“ Aj keď musí byť rozchod po 11 rokoch pre oboch ťažký a bolestivý, ich šokujúci príbeh, kedy sa z najstabilnejšieho páru stal úplný opak, je príkladom toho, že nie je všetko zlato, čo sa blyští.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 17:43