Plačkovú spolu s manželom zbavili obvinenia.Profimedia
StoryEditor

Plačkovú spolu s manželom zbavili obvinenia. „Odpúšťam vám,“ napísala Zuzana

18.05.2022, 12:30
Celebrity

Koncom septembra Zuzanu Plačkovú a jej manžela Reného Strausza obvinila NAKA z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti.

Pomohol im známy paragraf 363. Obvinenie im zrušil generálny prokurátor. Zuzana Plačková a jej manžel René Strausz koncom septembra minulého roka strávili tri dni v policajnej cele za obvinenie z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. NAKA ich zadržala spolu s ďalšími ľuďmi. Následne boli stíhaní na slobode.

image

Zuzana Plačková s manželom Reném Strauszom.

„Generálny prokurátor Slovenskej republiky v zastúpení prvým námestníkom generálneho prokurátora SR Jozefom Kanderom dňa 16. mája 2022 vyhovel návrhu obvinených Z. S. P. a R. S. a zrušil uznesenie o vznesení obvinenia pre drogovú trestnú činnosť a iné, a to z dôvodu, že neboli splnené podmienky na vznesenie obvinenia. Uznesenie bude po jeho doručení procesným stranám a následnej anonymizácii zverejnené na webovom sídle Generálnej prokuratúry SR,“ informoval médiá hovorca prokuratúry Dalibor Skladan.

image

Zuzanine vyjadrenia k zrušeniu v príbehoch na Instagrame.

instagram.com/queen.plackova

Odkaz z dovolenky

Zuzanu rozhodnutie zastihlo akurát na dovolenke v Turecku. Na Instagrame sa k tomu zatiaľ vyjadrila iba v príbehoch, kde napísala: „Odpúšťam vám za všetky tie hnusné reči a konšpirácie, ktoré ste nám venovali v posledných mesiacoch. Na nikoho sa nehnevám, aspoň sa ľudia ukázali. Ďakujem, že na Slovensku ešte stále existuje spravodlivosť, v ktorú som celý čas verila.“

image

Zuzanine vyjadrenia k zrušeniu v príbehoch na Instagrame.

instagram.com/queen.plackova

Pridala aj video, na ktorom plače od šťastia a na záver povedala len dve slová: „Asi tak“. Tehotná influencerka a podnikateľka o necelé tri mesiace privedie na svet svoje prvé dieťa. Podľa jej slov to s manželom potrebujú celé vstrebať a neskôr sa vyjadria viac. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:48