Matthew Perry v roku 2001 pri nakrúcaní Priateľov.Profimedia
StoryEditor

Príšerný pohľad na Chandlera z Priateľov. Matthew Perry v päťdesiatke vyzerá na sedemdesiat

18.05.2022, 09:00
Celebrity

Toto nie je ten Chandler akého poznáme. Za posledné roky sa herec Matthew Perry veľmi zmenil. Bojoval so závislosťami, pribral a nestaral sa o seba. Ešte minulý rok, pri príležitosti reunion epizódy seriálu Priatelia po 25 rokoch, sa zdalo, že je to minulosť. Rok po odvysielaní špeciálu je na tom herec ešte horšie ako doteraz.

Vtipný, charizmatický, možno aj sexi a určite veľmi osobitý. Takto si pamätáme Chandlera Binga zo seriálu Priatelia, ktorého si zahral Matthew Perry. To, čo so sebou spravil po poslednej klapke, už ale také úžasné nebolo.

Závislosti a problémy

Kým všetci ostatní predstavitelia aj po rokoch vyzerajú skvelo, Matthew prechádzal ťažkými a zlými obdobiami. Niekoľkokrát sa liečil a bol na odvykačkách. V roku 1997, ešte počas nakrúcania Priateľov, sa zranil na skútri a bral lieky Vicodin, od ktorých sa stal závislým. Priznal, že si tri roky zo svojho života nepamätá, čo znie až strašidelne. Malo to byť niekedy medzi treťou a šiestou sériou seriálu.

Závislý bol aj na alkohole a mal psychické problémy. Zdalo sa ale, že keď v roku 2021 vyšla časť Priatelia: Zase spolu, Matthew je v poriadku. Síce rozprával veľmi málo a nebolo mu dobre rozumieť, vysvetlil to však operáciou zubov. To bolo vidieť hneď na prvý pohľad. Teraz ale zasa vyzerá zle.

image

Takto strhane a staro teraz vyzerá nezabudnuteľný Chandler alias Matthew Perry.

Profimedia

Z päťdesiatnika zanedbaný dedko

Od roku 2018 randil s mladou talentovou manažérkou a producentkou Molly Hurwitz. Keď spolu začali chodiť mala len 26 rokov. O dva roky neskôr v novembri 2020 ju herec požiadal o ruku a zasnúbili sa. O polroka však ohlásili rozchod. „Niekedy veci jednoducho nefungujú a toto bol jeden z tých prípadov. Želám Molly len to najlepšie,“ vyjadril sa vtedy pre časopis People k ich rozchodu.

Hercova ex snúbenica Molly Hurwitz

Odvtedy to s ním ide zasa dolu vodou a vyzerá hrozne. Opäť pribral, nechal si narásť vlasy aj bradu, je šedivý a pôsobí ako sedemdesiatročný dedko, ktorý sa o seba ani nestará. Teraz údajne píše memoáre s názvom Friends, Lovers and the Big Terrible Thing. Popri nich na seba asi zabudol. Vydať by ich mal niekedy v jeseni.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 11:47