Seriálový Otecko čaká s manželkou druhé dieťa.Profimedia
StoryEditor

Krásne prekvapenie. Seriálový Otecko sa stane druhýkrát otcom

09.05.2022, 09:30
Celebrity
Bývalému seriálovému Oteckovi čoskoro manželka privedie na svet druhé dieťa. Ktorej hereckej hviezde sa rozrastie rodina?

Bývalý seriálový Otecko sa stane v reálnom živote druhýkrát otcom. Hoci už zo seriálu odišiel, ešte dlho sa s ním bude spájať. O to viac, keď je témou rodina.

Počas finále tanečnej šou Let´s Dance sa zraky divákov upierali najmä  na tanečný parket, no keby sa oko diváka pozrelo poriadne aj do publika, zbadalo by veľké prekvapenie. Na finále tančnej šou sa ukázal aj Braňo Deák. V roku 2017 tiež tancoval, a to s Dominikou Roškovou, s ktorou to dotiahli až do finále. Kolegov chodil podporovať počas prenosov siedmej série sám, teraz však po dlhom čase prišiel aj s manželkou Laďkou a mnohí ostali milo prekvapení. Pod šatami sa jej jasne črtalo tehotenské bruško.

image

Braňo Deák a manželka Ladislava, keď bola tehotná s Matildou.

Profimedia

Súkromie si stráži

K takmer trojročnej Matilde pribudne súrodenec. Podobne ako pri prvom tehotenstve v roku 2019, aj teraz Braňo Deák tehotenstvo svojej manželky doteraz tajil, respektíve sa o ňom nevedelo a zbytočne to dvojica ani nehlásila do sveta. Súkromie si herec prísne stráži, preto nie je známe ani pohlavie dieťatka či to, kedy sa narodí.

Aj na sociálne siete dáva Braňo Deák väčšinou fotografie z pracovného prostredia, len málokedy urobí výnimku a ukáže aj dcérku.

Herec momentálne hviezdi v seriáli Hranica, kde stvárňuje policajta preveleného z Bratislavy do malej dedinky. Naposledy ste ho mohli vidieť aj vo filme 3Bobule. Možno práve odchod z denného seriálu a menšie pracovné nasadenie pomohli Deákovcom k rozšíreniu rodiny, k čomu srdečne blahoželáme.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 23:56