Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír skončili na treťom mieste.TV Markíza/Peter Zakovic
StoryEditor

Síce nevyhrala súťaž, ale vyhrala nové telo. Zuzana Kubovčíková Šebová si splnila cieľ, s ktorým šla do tanečnej šou

09.05.2022, 00:00
Celebrity
Každým jedným kolom prekonávala samu seba. Na začiatku síce prezradila, že tanec je jej vášeň, ale nikto nepredpokladal, že v ňom bude aj taká dobrá. Do tanečnej šou Let´s Dance šla však aj schudnúť. A to Zuzana Kubovčíková Šebová stopercentne splnila.

Herečka Zuzana Kubovčíková Šebová sa od začiatku netajila tým, že ide do šou aj schudnúť. Za partnera dostala úžasného tanečníka Viléma Šíra známeho zo šou Love Island. Aj vďaka nemu Zuzka z kola na kolo viac vynikala. Výborne postavené choreografie, porozumenie medzi nimi a priateľstvo bolo cítiť aj na parkete.

Upútavka na Let´s Dance, kde mala Zuzka ešte viditeľné bruško

Jasný víťaz

V trojici Koleník, Šebová, Bardy väčšina stavila na víťaza práve Janka Koleníka. Ten sa tancu venoval kedysi aj profesionálne a predvádzal fantastické výkony. Preto si právom zaslúžil titul Kráľa tanečného parketu. Táto šou však bola aj o sympatiách a Zuzka si svojou srdečnosťou, milou povahou a pozitívnym prístupom určite získala ľudí. Rovnako aj Adam Bardy, ktorý skončil druhý.

Postupne bola chudšia a chudšia

Herečka niekoľkokrát povedala, že je to pre ňu veľmi intenzívny zážitok, na ktorý bude spomínať ešte dlhé roky. Jej radosť z tanca, výkony a energia prešla aj do domácností. Aj napriek tomu, že teda Zuzka nevyhrala, môže sa tešiť z nového tela, ktoré jej Let´s Dance dalo.

Na začiatku šou sa pri upútavkách objavili komentáre, či je Zuzka znova tehotná. Bola desať mesiacov po pôrode a prirodzene mala ešte viditeľné bruško. Teraz na konci je zasa viditeľne preč. Nechala ho na parkete a tak si splnila svoj redukčný cieľ. Aj k tomu jej blahoželáme. A samozrejme, aj hercom na prvom a druhom mieste!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:32