Machine Gun Kelly a Megan Fox robia rôzne spirituálne rituály.Profimedia
StoryEditor

Šokujúce hobby Megan Fox, za ktoré by sa nehanbila ani Báthoryčka. Sexi herečka praktizuje rituály a pije krv

28.04.2022, 15:00
Celebrity
Krásna herečka Megan Fox v nedávnom rozhovore pre Glamour prekvapila, čomu sa v súkromí venuje.

Sexi kráska Megan Fox sa v roku 2021 rozviedla s hercom Brianom Austinom Greenom známym ako David z Beverly Hills 90210, s ktorým má tri deti. S terajším partnerom raperom a spevákom Machine Gun Kellym začala randiť ešte v roku 2020 a tvrdí o ňom, že je to jej vysnívaný muž.

Po fyzickej stránke je vraj presne jej typ a tvrdí, že si ho vysnívala už v štyroch rokoch. Dokonca sa smiala, že ho možno stvorila ona, jej myšlienky a predstavy. V januári sa zasnúbili a už v zásnubnom poste na Instagrame čo-to o svojom hobby prezradila.

Novodobá čarodejnica?

Megan k zásnubám napísala okrem iného aj to, že „tak ako v každom živote pred týmto a v každom po tomto, ktorý bude nasledovať, vždy poviem áno. A potom sme si navzájom vypili krv.“ Magazín Glamour sa toho chytil a spýtal sa Megan, ako to myslela. A ona prezradila, že presne tak, ako to napísala.

„Ľudia si nás hneď predstavujú, že plnými dúškami pijeme krv jeden druhého z veľkých pohárov, ale je to vždy len niekoľko kvapiek.“ Čo je však stále viac ako zaujímavý rituál. Megan však neostáva iba pri tom. „Robím viaceré meditácie a metafyzické praktiky. Keď je nov a spln praktizujem rôzne rituály,“ povedala. Možno má v sebe kus novodobej čarodejnice.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:49