Rebel Wilson na 75. udeľovaní cien BAFTA Awards 2022.  Profimedia - Standardis
StoryEditor

Moderátorka BAFTY ohúrila na celej čiare. Herečka Rebel Wilson a jej outfity večera

16.03.2022, 08:00
Celebrity
Hostiteľkou slávnostného večera udeľovania filmových cien BAFTA, ktorý je akoby predskokanom Oscarov, bola herečka Rebel Wilson. Na červenom koberci sa ukázala v tmavomodrých tylových šatách a ako moderátorka v červených flitrovaných.

Nie je žiadnym tajomstvom, že komediálna herečka Rebel Wilson bola kedysi bacuľka. Svoje telo mala rada a nikdy jej to neuberalo ani na obsadzovaní do filmov. Vždy vyzerala skvelo. Avšak aj napriek tomu sa rozhodla schudnúť. Či už ste alebo nie ste body positive, Rebel to spravila kvôli zdraviu. Môžeme hovoriť, že sú kilá navyše v poriadku do bodu, kým to neohrozuje zdravie. Herečka mala jasnú motiváciu. Lekári jej povedali, že môže mať problém otehotnieť. Vo veku 42 rokov sa teda rozhodla, že je čas to zmeniť.

image

Rebel Wilson v roku 2011

Dreamstime /Featureflash

Vyvážená strava a pohyb

Nepovieme nič nové a ani samotná herečka sa nedržala žiadnej novinky, keď do svojho života zaradila pravidelný pohyb a zmenila stravu. Najprv veľa chodila, potom pridala intenzívne tréningy a činky a, samozrejme, gro urobila strava. Musela sa zbaviť emočného prejedania, čo sa jej zjavne podarilo. Dnes má dole 35 kíl. Odkedy schudla oslňuje na červenom koberci ešte viac ako predtým.

image

Rebel Wilson na odovzdávaní cien BAFTA Awards 2022.

Profimedia - Standardis

Nepísaný dresscode

Väčšina pozvaných sa snažila dodržať akýsi nepísaný dresscode ako prejav podpory ľuďom na Ukrajine. Mali prísť v tmavých farbách alebo vo farbách vojnou zmietanej krajiny. Rebel si na červený koberec obliekla tmavomodré tylové šaty, ktoré jej odhaľovali ramená. Na 75. ročníku sa ujala úlohy moderátorky, kde sa zasa predviedla v červených flitrovaných šatách. V oboch vyzerala fantasticky..

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 21:12