Keď sa Britney v jednom z jej rozhovorov opýtali, aké ostrovy navštívila, odpovedala, že napríklad Kanadu. Nikdy napríklad nešla do Japonska, pretože nerada konzumuje ryby.. a tie sú vraj v Afrike, ako sama uviedla, populárne.shutterstock
StoryEditor

Obrovský ŠOK v prípade Britney Spears a opatrovníctva jej otca: Je KONIEC

10.09.2021, 18:00
Celebrity
Otec Britney Spears, Jamie Spears, zrušil jej opatrovníctvo. Požiadal o jeho úplne zrušenie!

Konečne prišiel dlhoočakávaný posun v prípade Britney Spears a jej otca, Jamieho Spearsa. Požiadal a úplne zrušenie jej opatrovníctva!

Už niekoľko mesiacov bojuje ona, jej okolie a jej verní fanúšikovia o prepustenie z opatrovníctva, ktoré má pod palcom jej otec. Už dlhé mesiace sa rieši jeho zrušenie, aktívne prebiehajú súdy a samozrejme vyplávali na povrch rôzne škandály. V tomto prípade ale nastal konečne zvrat, po ktorom Britney tak silno túžila a o čo sa všetci posledné mesiace snažili. Je voľná!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Tento vyčerpávajúci boj sa ale konečne vyplatil. Po masívnej kritike zo strany verejnosti a všetkých zúčastnených sa Jamie Spears rozhodol, že sa právoplatne vzdáva opatrovníctva svojej dcéry. Dokonca o to sám požiadal! Nie len, že požiadal o zrušenie opatrovníctva, ďalej uviedol, že žiada o navrátenie svojprávnosti jeho dcére, Britney Spears. Toto je najväčší zvrat v celom prípade a hlavne definitívny koniec celého prípadu. Jedna z najznámejších speváčok bude môcť konečne fungovať normálne, rozhodovať sama o svojom živote a žiť plnohodnotný život, po akom dlho túžila a aký si hlavne zaslúži. “Pokiaľ chce slečna Britney Spearsová ukončiť opatrovníctvo a verí, že sa o seba dokáže skutočne postarať sama, pán Jamie Spears žiada o zrušenie opatrovníctva, o navrátenie jej svojprávnosti a mala by dostať druhú šancu”, vyjadril sa právny zástupca jej otca, Jamieho Spearsa. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 06:37