instagram/ paulinaporizkov
StoryEditor

Má 56, no postavou môže konkurovať aj oveľa mladším. Táto česká modelka dokazuje, že vek je číslo

03.08.2021, 08:00
Celebrity
Aj keď pôsobí primárne v zahraničí, korene má v Česku. Paulína Porižková si prešla neľahkým detstvom, no aj vďaka tomu je dnes jednou z ikonických modeliek.

Modelka Paulína Porižková sa narodila ešte v Česko-slovensku. Nepriaznivá situácia, ktorá v tom období v krajine panovala, jej rodičov prinútila emigrovať do Švédska. Plán bol jednoduchý - prv odišli rodičia, ktorí sa mali vrátiť po svoju dcérku. To im však vláda neumožnila a začal sa boj, ktorý bol medializovaný vo viacerých krajinách. Fotky malého dievčatka sa objavovali na titulných stranách a nielen švédske úrady apelovali na to, aby mohla žiť so svojimi rodičmi - ale aj okolité krajiny, ktoré so zatajeným dychom sledovali boj mladej rodiny.

„Fotografie, ktoré robili nelegálni novinári, sa po celé roky objavovali vo švédskych novinách - a za to sme im všetci nesmierne vďační. To je to, čo nakoniec zlomilo komunistické odhodlanie potichu skoncovať s uväznením mojej matky, so mnou a mojím malým bratom. Komunistický modul rodiny padol a Švédi nás privítali hneď, keď nás vyhodili. Som české dieťa, švédke dievča, francúzska tínedžerka a americká žena,''  priznala modelka nedávno na sociálnej sieti pri spomienke na svoje detstvo.

Práve v zahraničí, hoc sa často cítila ako outsider a vydedenec, odštartovala modelingovú kariéru, ktorá jej zaručila slávu do dnešného dňa. Modelku k dnešnému dňu sleduje takmer pol milióna ľudí a ako si môžu nielen fanúšikovia všimnúť, Paulína je vo skvelej forme. Napriek smrti exmanžela a faktu, že má 56 rokov, by len málokto tipoval, že je už ''modelkou na dôchodku''. Čo poviete?

Pozrite si, ako vyzerá Paulína:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 14:24