twitter.com/voguerunway
StoryEditor

Oficiálne SPOLU! Jennifer Lopez a Ben Affleck pridali na instagram fotografiu, ktorá vám VYRAZÍ dych

25.07.2021, 12:00
Celebrity
Jennifer Lopez a Ben Affleck sú oficiálne spolu. Ako pokračuje ich vzťah?

V máji tohto roku nás prekvapila Jennifer, keď oznámila, že sa so svojim snúbencom, Alexom Rodriguezom, definitívne rozchádzajú. Po obrovských zásnubách a prsteni za niekoľko stoviek tisíc eur prišlo veľké sklamanie. No hneď po ňom prišlo obrovské prekvapenie! Jennifer sa totižto začala stretávať so svojou starou láskou, Benom Affleckom, s ktorým randila pred takmer dvadsiatimi rokmi. 

​Ich vzťah už nie je ani náhodou len obyčajné randenie, za tých pár týždňov sa to medzi nimi poriadne zmenilo. Vyzerá to na vážny vzťah, pred pár dňami sa objavili na oslave Leah Remini, ktorá pridala s nimi spoločnú fotografiu, kde vyzerajú Jennifer a Ben skutočne zamilovane. Fanúšikovia doslova šaleli, keďže na sociálnych sieťach sa tento pár ešte oficiálne neobjavil. 

instagram.com/leahremini

​Aby nestačilo, Jennifer pridala spoločnú fotografiu v deň svojich narodenín aj na svoj oficiálny instagramový účet. Fotografia, kde si dávajú vášnivý bozk, zožala obrovský úspech. Vznikajú špekulácie o tom, že by mali riešiť aj spoločné bývanie. “Trávia spolu každý deň, každú noc. Plánujú sa spolu čo najskôr presťahovať. Ich láska je naozaj silná a skutočná a veľmi rýchlym tempom rastie. Sú spolu nesmierne šťastní a vyzerá to medzi nimi naozaj vážne” prezradil zdroj pre Us Weekly. 

instagram.com/jlo

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 12:26