Tamara Kramárová pokračuje v hudobnej kariére svojím ďalším singlom.Instagram/tamarakramar
StoryEditor

Krásna Tamara Kramárová sa rozhodne nenudí: Popri štúdiu vydala svoj druhý singel

09.02.2022, 18:00
Celebrity
Po Tamarinom debute v podobe piesne s názvom So Sweet uzrela svetlo sveta jej novinka Hey Pretty Girl. Talentovanú speváčku by ste však na Slovensku hľadali márne, keďže momentálne žije a študuje v anglickom Brightone.

Krásna Tamara Kramárová rozhodne nezaspala na vavrínoch. Popri štúdiu sa naďalej venuje hudbe, čomu nasvedčuje aj jej druhý vydaný singel.

Tamara sa zmenila z malého dievčatka na samostatnú a nebojácnu mladú ženu. Odsťahovala sa do Anglicka, kde si okrem sľubnej speváckej kariéry vybrala štúdium neurovedy.

S hudbou začala ešte v roku 2020, no prvýkrát zažiarila o rok neskôr – s debutovým singlom So Sweet. Spolupracovala na ňom pod vedením hudobného producenta Olivera Fillnera. Pieseň vznikla počas prvej vlny pandémie za pomoci Tamarinej akustickej gitary. S režisérom Adamom Rohálom k nej vytvorili nežný a zároveň svieži videoklip. Zamerať sa chceli predovšetkým na fakt, že aj keď skladba pôsobí romanticky, možno v nej nájsť rôzne skryté úvahy.

„Pri rozmýšľaní nad vizuálom pre So Sweet bolo pre mňa dôležité zakomponovať do celkovej pozitívnej a letnej atmosféry piesne trpkosť a nepokoj, ktorými sa zaoberá text. Preto sme ako symbol zvolili citróny, ktoré nás sprevádzajú celým videoklipom, a tak nenásilne napovedajú, o čom pieseň je,“ priznala Tamara.

Aktuálne mladá speváčka predstavila v poradí druhý singel Hey Pretty Girl. Tentokrát vsadila na štýlovú a modernú produkciu, keď cez videoklip púšťa poslucháča istým spôsobom do svojho reálneho života. Zostrihané zábery z príprav najnovšej piesne predstavujú nielen ju, ale i celý rad ľudí, s ktorými speváčka a skladateľka spolupracuje.

„Osobne veľmi rada pozerám videá tohto typu od iných umelcov, a tak dúfam, že sa vám to naše bude páčiť,“ vysvetlila svoj zámer. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 17:53