Youtuberka prostredníctvom svojich sociálnych sietí vysiela ženám silný odkaz
StoryEditor

Počas čakania v reštaurácií horela zaživa. Dnes má popáleniny po celom tele, no učí ženy milovať sa

18.01.2022, 11:30
Celebrity
Češka Kristýna Třešňáková, známa tiež ako Týnuš Třešničková, si v minulosti prešla hrôzostrašnou skúsenosťou, ktorá obrátila jej život naruby. Napriek tomu sa však späť zaradila do normálneho života, čím je inšpiráciou minimálne pre mnohé jej sledovateľky.

25-ročnú českú youtuberku a influencerku registrujú najmä mladšie ročníky. Sympatická Týnuš sa venovala najmä témam ako beauty a fashion. Jej videá naberali na popularite obrovskou rýchlosťou a aj preto sa u našich susedov stala pomerne rýchlo známou. Udalosť, ktorá sa odohrala už takmer pred troma štyroma rokmi, ju tak o to viac poznačila a zmenila jej život. 

Písal sa september 2018 a Týnuš sa so svojím vtedajším priateľom vybrala do Turecka na vysnívanú dovolenku. Jej cieľom bolo vidieť krásnu Cappadociu, no ešte predtým sa vybrali do Istanbulu. ,,Večer sme boli na hoteli a nakoľko sme boli unavení z celodenného chodenia, nikam sa nám nechcelo. Mali sme však rezerváciu v reštaurácii Nusr-Et, tak sme sa tam s priateľom taxíkom vybrali,'' opísala vo svojom videu mladá Češka, ktorá vtedy ešte netušila, že sa jej život zmení o 180 stupňov. ,,Bol tam strašný chaos a všetci chceli získať stôl. Na náš rezervovaný stôl sme čakali štyridsaťpäť minút. Uvádzačka nás zatiaľ postavila k baru, kde sme si dali drink. Tam bol taký žliabok, kde bola nejaká tekutina, jeden barman ju zapálil a trochu to začalo horieť,'' približovala osudnú noc ďalej. 

Týnuš vtedy šípila, že ide o nejaký typ ohnivej šou, ktorá je v tamojšej reštaurácií bežnou. To, čo prišlo, však nečakala ani v najhoršom sne. ,,Neskôr prišiel druhý barman s kanistrom, prilial do žliabku akúsi tekutinu a v ten moment to vybuchlo. Bolo to sekunda, milisekunda, stotina... v prvú chvíľu som si myslela, že tam niečo vybuchlo, že tam spadla nejaká bomba. Pred očami som mala tmu, asi som našťastie stihla zavrieť oči. Vôbec som nevedela, že horím. Počula som krik ľudí a v hlave mi prebehla myšlienka, že budem slepá,'' spomína si mladá žena.

Personál podľa jej slov - ako aj slov očitých svedkov, neurobil nič. Uhasil ju mikinou až jej priateľ, ktorý tiež utrpel s ďalšími ľuďmi drobné popáleniny. Najhoršie však dopadla práve Týnuš. 

Ťažké popáleniny mala totiž až na 53 percentách tela. Uhoreli jej vlasy, ťažko popálený má do dnešného dňa dekolt aj pás, nakoľko mala v tom čase na sebe tenké tielko. Paže sa jej kvôli bunde podarilo ochrániť, no dlane a zápästia utržili nepekné rany. V tureckej nemocnici strávila neuveriteľných 9 mesiacov, liečbu jej hradil práve majiteľ reštaurácie. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 06:24