twitter.com/enews, twitter.com/usweekly
StoryEditor

Priateľstvo, ktoré sa prenieslo z televíznych obrazoviek do skutočného života. Dve najznámejšie herečky sú priateľkami na celý život

18.05.2021, 17:00
Celebrity
Kto nepozná Rachel a Monicu zo seriálu Priatelia? Najlepšie kamarátky na obrazovke, no nie je tomu inak ani v skutočnom živote. Jennifer Aniston a Courteney Cox sú skvelými priateľkami a nerozlučnou dvojicou už niekoľko rokov.

Jeden z najlepších seriálov spomedzi všetkých žánrov. Skutočné kamarátstva, láska a výborný dej sprevádzaný humorom pomohol preraziť tomuto seriálu a stala sa z neho ikona. Seriál Priatelia pozná každý z nás a vynikajúce kamarátky Rachel a Monicu tiež. V skutočnom živote tomu nie je inak! Jennifer a Courteney sú perfektným príkladom, ako má vyzerať priateľstvo aj po rokoch. Táto zohratá dvojica má pevné puto, ktoré pretrváva odkedy sa spoznali. 

Známe duo sa spoznalo na natáčaní seriálu a hneď si padli do oka. Veľakrát ani na obrazovke nemuseli hrať, pretože ich rozhovory boli skutočné a niektoré konverzácie boli oveľa lepšie, ako samotný scenár. 

V jednom rozhovore pre TV Week sa Jennifer vyjadrila o Courteney: “Sme nerozlučné. Smejeme sa, rozumieme si a je to všetko skvelé”. Jennifer je krstnou matkou malej Coco, dcérky Courteney a Davida Arquetteho. Coco sa narodila v roku 2004 a o tom, kto bude jej krstnou matkou nebolo pochýb. Boli si dokonca aj navzájom družičkami a stáli pri sebe aj v ťažkých chvíľach. Jennifer prezradila v rozhovore pre Us Weekly, že po rozchode s Bradom Pittom spala niekoľko týždňov v hosťovskej izbe u Courteney. 

instagram.com/courteneycoxofficial

O nedlho sa môžeme tešiť na pokračovanie seriálu Priatelia, kde uvidíme pôvodnú zostavu. Friends: Reunion sa pomaly blíži na HBO Max a keď bola táto novinka oznámená do sveta, celý internet sa zbláznil. Fanúšikovia sa nevedia dočkať a prvá epizóda má byť odvysielaná 27.mája 2021. Pozriete si pokračovanie seriálu Priatelia aj vy? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:48