profimedia
StoryEditor

Rozkošný Kevin zo Sám doma sa stal oteckom. Jeho bábätko prišlo na svet v tajnosti

13.04.2021, 00:01
Celebrity
Herec Macaulay Culkin si prešiel výslním, ale aj tvrdými pádmi... dnes má však obrovský dôvod na radosť.

Filmový Kevin zo Sám doma si získal srdcia ľudí po celom svete. Blonďavý chlapček so svetlou pokožkou dokázal rozosmiať akúkoľvek vekovú kategóriu, a tak nečudo, že sa filmy, v ktorých účinkoval, stali okamžite ikonickými. To samozrejme prinieslo slávu aj samotnému predstaviteľovi Kevina, hercovi Macaulayovi Culkinovi. S obrovskou slávou, ale aj nestabilným rodinným prostredím, sa ako tínedžer a adolescent však nedokázal vyrovnať. Jeho život tak sprevádzalo mnoho škandálov,  v ktorých hrali hlavnú úlohu drogy, ale aj alkohol. 

To všetko sa však postupne začalo obracať k lepšiemu a celebrita, ktorá kedysi milovala bujarý život a párty, sa rozhodla usadiť. Ešte v roku 2017 bol Macaulay prichytený po boku herečky Brendy Song. Tá je podobne ako on, taktiež známa z detských filmov, ktoré produkovala spoločnosť Disney. Aj keď dvojica oficiálne nepotvrdila, že spolu tvorí vzťah, už o pár týždňov bolo všetko jasné - a to, že k sebe majú neuveriteľne blízko. ,,Táto je dobrá, pravdepodobne do nej vložím niekoľko bábätiek,'' zavtipkoval v podcaste ešte v roku 2018 Macaulay na adresu svojej priateľky. Zdá sa teda, že o Brende ako o životnej partnerke bol presvedčený už po niekoľkých mesiacoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ABC Noticias MX (@abcnoticiasmx)

Hoc mnohí tomuto páru veľké šance nedávali, faktom je, že slávna dvojica skutočne prekvapila. Napriek sláve, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou ich každodenných dní, dokázali udržať sladké tajomstvo. Brenda počas karantény totiž otehotnela a len pred pár dňami priviedla na svet ich prvé, spoločné bábätko. Synček, ktorý dostal meno Dakota po hercovej zosnulej sestre, sa narodil v Los Angeles 5.apríla. A my len dodávame, že sa síce cítime staro, no z tejto správy sa neuveriteľne tešíme!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 21:30