profimedia
StoryEditor

Skvelá správa! Ikonickí Priatelia sa vracajú s novou epizódou už za pár dní

11.04.2021, 12:45
Celebrity
Existuje vôbec človek, ktorý ikonický seriál nevidel? My ho milujeme! Ak aj vy, máme pre vás skvelú správu.. :)

seriá25.výročie ukončenia natáčania seriálu Priatelia sa nieslo v honosnom duchu. Okrem špeciálnej exhibície v Spojených štátoch, ktorá bola vytvorená ako presná replika bytu legendárnych postáv, ale aj ich obľúbeného miesta, kde si stále dopriali kávu, sa napríklad v Dubaji rozoznela úvodná znelka I'll be there for you. Najkrajšie prekvapenie však priniesli samotní herci, ktorí oznámili, že sa chystá pokračovanie. 

Nie, naozaj nejde o žiadnu fámu, práve naopak. Okrem toho, že herci zverejnili oficiálnu spoločnú fotografiu na sociálnych sieťach, pod ktorou potvrdili, že ich čoskoro uvidíme pokope, známe štúdio sa pochválilo fotografiou zo zákulisia. Na nej je jasne vidieť, ako sa stavia byt, v ktorom žila Monica s Chandlerom (predtým Monica s Rachel, pozn. redaktora). ,,Počkajte si! Sme nadšení z toho, že môžeme byť súčasťou tohto projektu,'' prezradilo štúdio.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Greg Grande (@ggrandedesign)

Štúdio HBO Max (pozn. redaktora, v Európe tiež známe ako HBO Go), sľubuje uvedenie Priateľov už od 15.apríla. Zatiaľ nie je jasné, či v ten dátum vyjde aj nová, špeciálna epizóda, alebo prvý trailer. Upozorňujú však, že nejde o pokračovanie seriálu. Napriek tomu však herci sľubujú, že sa máme rozhodne na čo tešiť. 

,,Skutočne vzrušujúce je, že sa prvýkrát stretneme všetci pokope v jednej miestnosti a budeme rozprávať o šou. Som z toho veľmi nadšená a viem povedať, že to bude skvelé,'' prezradila herečka Courteney Cox, ktorá stvárnila Monicu Geller. Herec David Schwimmer, ktorý stvárnil jej brata Rossa, zasa prezradil, že tentokrát herci nebudú hrať svoje seriálové postavy, ale budú fungovať sami za seba. Nie však v princípe bežného rozhovoru. A my už len dodávame, že sa nevieme dočkať!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Friends (@friends)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 04:55