instagram/ michaelaruakova, celestebuckingham
StoryEditor

Pozerať sa na rozkysnuté ženy je odporné. Známa vizážistka šokovala svojim vyjadrením, toto jej odkazujú známe tváre

15.02.2021, 12:45
Celebrity
Čo si o celej tejto kauze myslíte vy?

Nie je žiadnym tajomstvom, že práve sociálne siete sú častým dôvodom toho, prečo ženám klesá sebavedomie a prečo sa zbytočne porovnávajú so svojimi rovesníčkami. Všetky ženy totiž na Instagrame či iných sociálnych platformách vyzerajú dokonalo, bez chybičky, stále upravene. Faktom je, že mnohokrát za to môžu rôzne filtre či aplikácie, ktoré zvýrazňujú ženskú krásu umelým spôsobom. Vzniká tak akýsi pomyselný ideál ženy s plnými perami, úzkym nosom a dokonalou postavou, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani tie najlepšie topmodelky. 

​V dobe, keď čoraz viac celebrít, ale aj bežných ľudí apeluje a vyzýva na oslavu prirodzenosti, bez mejkapov a rôznych úprav, sa však nájdu ľudia, ktorí si zastávajú iný názor. Jedným z nich bola aj majiteľka známej nemenovanej kozmetickej kliniky pôsobiacej v Bratislave.

,,Na Instagrame alebo aj všeobecne by sa mali ukazovať len ženy, ktoré majú dobré postavy lebo pozerať sa na nechutné a nakysnuté, mľandravé telá je viac odpudivé ako ošmatlané boty. Každá ktorá sa chce ukazovať, by mala v prvom rade aj vyzerať, lebo je síce fajn akože ''vaše sebavedomie'', ale realita je taká, že je to odpudivé. Aj plnšia žena by mala byť pevná a ešte hlavne keď sa ukazujete v modeloch, ktoré majú pôsobiť predajne,'' napísala si na svoju sociálnu sieť vizážistka, čím okamžite pobúrila verejnosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Rujakova (@michaelarujakova)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:09