shutterstock
StoryEditor

Idol tínedžerov Selena Gomez priznala psychické ťažkosti. Za všetko môže táto diagnóza

24.01.2021, 13:40
Celebrity
Autor:
pkav
Krásna speváčka a herečka priznala fanúšikom svoje zdravotné problémy.

Herečku Selenu Gomez trápil psychický stav už dlhšiu dobu. V roku 2016 si dokonca dala pauza a na istý čas sa stratila so sveta šoubiznisu. Depresívne stavy, ktoré ju ovládali, však priznala až o pár mesiacov neskôr, po tom, čo podstúpila vážnu operáciu.

,,Nedávno som zašla do jednej z najlepších psychiatrických nemocníc v Amerike a po rokoch, čo som hľadala odpovede, som si konečne uvedomila, čo spôsobovalo moje psychické problémy. Mám bipolárnu poruchu,'' prezradila speváčka.

O tom, že jej problémy nie sú akýmsi rozmachom svedčí to, že Selena bola niekoľkokrát hospitalizovaná na psychiatrii. V roku 2018 sa psychicky zrútila a začala dochádzať na terapie. ,,Pochádzam z Texasu, kde nie je zvykom hovoriť o duševnom zdraví. Musíte hlavne skvelo vyzerať. A neskôr je vidieť ten nazbieraný hnev u detí a dospievajúcich, pretože by o svojich problémoch by radi hovorili,'' dodáva speváčka.

Selena momentálne podstupuje potrebnú liečbu a aj keď je rada, že konečne pozná dôvod svojho trápenia, sužujú ju obavy. Priznala tiež, že sa snaží o chorobe zistiť čo najviac, aby z nej nemusela mať strach.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 16:34