shutterstock.com
StoryEditor

Preslávilo ich porno, plastické operácie a škandály. Kto sú Kardashianky?

16.10.2020, 17:05
Celebrity
Jedna z najznámejších rodín na svete si vybudovala meno, ktoré im do konca života zaručuje prestíž.

Všetko sa to začalo ešte v časoch, keď bola Kris Jenner manželkou Roberta Kardashiana, úspešného právnika, ktorý obhajoval O.J. Simpsona. Športovec, ktorý podľa prokuratúry zabil svoju exmanželku, nikdy neskončil vo väzení najmä vďaka šikovnosti Kardashiana. Ten bol za skvelo zvládnutý prípad finančne odmenený tak, že by už do konca života nemusel pracovať. 

Svoju moc a styky využíval aj na to, aby svojim trom dcéram doprial všetko, po čom kedy zatúžili. Najvýraznejšia z nich Kim sa tak od svojich tínedžerských čias pohybovala na celebritných akciách. Zlom nastal, keď sa stretla s dedičkou miliónového impéria Paris Hilton. Známa blondína ju brala na všetky vychytané akcie a Kim sa jej držala stále v pätách a robila všetko podľa jej pokynov. Nevyvážené priateľstvo však obom vyhovovalo. 

Práve v tom čase sa objavilo na internete video zo súlože Paris Hilton a jej priateľa. Okolo dedičky sa strhla doslova lavína a jej meno sa skloňovalo v Hollywoode na dennom poriadku. Paradoxne Paris sa táto publicita nepáčila a obrátila sa s tým na súd. Mesiace po tom ju tiež trápili psychické problémy, ktoré sa snažila utopiť v alkohole.

Úplnou náhodou sa krátko po tom dostalo na verejnosť domáce sex video jej najlepšej kamarátky Kim. Aj keď sa Kardashianka tvárila zničene a celú záležitosť potiahla až na súd, v skutočnosti nikdy svojho partnera neobvinila, práve naopak. Už pár mesiacov po tom bolo všetkým jasné, že to bol len premyslený marketingový ťah. 

Hneď po tom odštartovali Kardashianky vlastnú šou, ktorá v podstate mapuje všetky ich škandály a problémy, ktoré konkurujú aj tým najbizarnejším scénarom. Okrem toho, že sa druhý manžel Kris stal ženou sa napríklad sestry delili o jedného chlapa. Osobitnou kategóriou sú plastické operácie a vylepšenia, ktoré ženy z klanu absolvujú pravidelne. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:35