shutterstock.com
StoryEditor

Sú mladí a celosvetovo úspešní. Toto sú nové tváre Hollywoodu

04.12.2019, 18:00
Celebrity
Autor:
TV MAX
Niektorí z nich sú ešte len DETI, no už im svet leží pri nohách.

Navždy mladá
SELENA GOMEZ (27) sa preslávila ako speváčka jednoduchých popových songov a ako priateľka kontroverzného Justina Biebera, tento rok sa jej darí predovšetkým na filmovom poli. Po premiére v Cannes (vznikla tam známa snímka Billa Murrayho šepkajúceho do jej ucha), na ktorej promovala horor Mŕtvi neumierajú, sa do kín práve dostáva romantika Woodyho Allena Daždivý deň v New Yorku. Jej detsky pôsobiaca tvár ju však asi navždy zaškatuľkuje do úloh bezbranných študentiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

Ako pokrvné sestry
„Sme nerozlučná dvojica, puto medzi nami sa nedá len tak pretrhnúť,“ prezradili v nedávnom rozhovore SOPHIE TURNER (23) a MAISIE WILLIAMS (22) zo seriálu Hra o tróny, v ktorom si zahrali sestry Sansu a Aryu. Okrem filmu by sa mladé herečky uplatnili aj na poli dizajnu. Hoci ich štýl v obliekaní je niekedy tak trochu „cez“, módni „influenceri“ ich priam žerú. Zatiaľ čo Turner sa objaví v novom seriáli Survive, ktorý prirovnávajú k Nezvestným, Williams má za sebou nakrúcanie hororu Noví mutanti, ktorý sa do kín dostane budúci rok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet),

Nová senzácia
Keď sa pred tromi rokmi na obrazovkách objavil seriál Stranger Things, spôsobil malú senzáciu. Ešte senzačnejší bol však výkon jednej z hlavných detských predstaviteľov, herečky MILLIE BOBBY BROWN (15). Tá dokázala zahrať úlohu dievčatka s nadprirodzenými schopnosťami tak bravúrne, že bola dvakrát nominovaná na cenu Emmy. Podobne ako jej kolegyne z Hry o tróny má Millie cit pre módu a vo svojich pätnástich rokoch na červenom koberci zatieni oveľa staršie a skúsenejšie herečky.

Talentovaná kráska
Len dvadsaťtriročná ZENDAYA, ktorej v žilách prúdi nemecká a škótska krv, sa objavila po boku Toma Hollanda v najnovšom filme o Spidermanovi: Ďaleko od domova. Hoci ste predtým o nej možno nepočuli, v šoubiznise nie je žiadny zelenáč. Preslávila sa ako tanečnica na televíznej stanici Disney Channel (tancovala aj v reklame so Selenou Gomez), dokonca vydala vlastný singel. Okrem Hollywoodu ju zamestnáva vlastná stránka zendaya.com, kde radí ženám, ako si urobiť dokonalý mejkap. Skrátka, je to multitalent!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya),

Mladý Sheldon
Pri nových tvárach, o ktorých ešte budeme veľa počuť, netreba zabudnúť na len 11-ročného IAINA ARMITAGEA, ktorý sa zviditeľnil v oceňovanom seriáli Veľké malé klamstvá po boku Reese Witherspoon, Nicole Kidman či Laury Dern. Jeho úloha „problémového“ chlapca bola taká presvedčivá, že sa mu začali sypať aj ďalšie veľké projekty. Spomenúť treba hlavnú úlohu v seriáli Mladý Sheldon, ktorý je voľným pokračovaním už skončenej klasiky Teória veľkého tresku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Iain Armitage (@iain),

S tvárou zabijaka
Že ide o jedinečný talent, sme sa mohli presvedčiť už v roku 2011 v mrazivej snímke Musíme si pohovoriť o Kevinovi. EZRA MILLER (26) v ňom bravúrne stvárnil psychopatického mladíka. Ďalšia veľká úloha naňho čakala už o rok neskôr po boku slávnej Emmy Watson v snímke Charlieho malé tajomstvá. Úloha čudáka Credenca vo Fantastických zveroch a ich výskyte mu stopercentne sadla a s krátkym účesom „á la hrniec“ bol z neho dokonalý zloduch. Zatiaľ najväčší medzník v kariére môže očakávať s marvelovkou Flesh, ktorá však ešte nemá presný dátum uvedenia do kín.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ezra Miller (@imezramiller),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:32