shutterstock
StoryEditor

Už žiadna kosť a koža. Victoria's Secret predstavila novú modelku, ktorá má pravé ženské krivky

10.10.2019, 11:00
Celebrity
Luxusná značka spodnej bielizne doslova vyrazila dych. Prvýkrát v histórii medzi seba totiž prijala modelku, ktorú je ,,za čo chytiť''!

Vychýrená značka spodného prádla sa snaží posledné mesiace zameriavať na viaceré ženské skupiny. Len pred niekoľkými týždňami oznámili, že medzi svoje modelky prijímajú aj prvú transgenderovú krásku Valentinu Sampaio. Mnoho žien však argumentovalo, že skôr, než takýto krok by uvítali kolekciu vo väčších veľkostiach. 

Aj keď mnoho ľudí zostalo skeptických a mysleli si, že svetoznáma značka ostane verná svojím štíhlym zákazníčkam, firma Victoria's Secret predsa len prekvapila. Do svojej kampane sa totiž rozhodli obsadiť modelku plnších tvarov, ktorá bude predvádzať bielizeň pre ženy s väčšími krivkami. Stala sa ňou Ali Tate. 

,,Cítim sa ako na vrchole sveta. Keď som šla do Victoria Secret na spoločný obed v rámci začatia spolupráce, bolo to neskutočné. Nikdy som neočakávala, že na stene, vedľa špičkových super modeliek, na ktoré som hľadela od malička, uvidím obraz seba samej,'' prezradila pre americké média. Jej fotografiu stihli zverejniť aj na oficiálnom instagrame spoločnosti a my musíme dodať, že vyzerá skvelo. Značka si tak nepochybne získa mnoho ďalších zákazníčok.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

All dressed up, just for me. #BluebellaforVS

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria's Secret (@victoriassecret),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:42