pexels.com
StoryEditor

Najrozkošnejšie dieťa slovenského šoubiznisu? Z krásneho Manola sa zaručene roztopíte!

12.07.2019, 10:00
Celebrity
Speváčka Mamba Dasha a tanečník Tony Porucha sa len pred niekoľkými mesiacmi stali hrdými rodičmi. Už teraz je však jasné, že z malého chlapčeka sa stane obrovský lámač ženských sŕdc.

Dieťatko, ktoré prišlo na svet ešte počas jesene, slávni rodičia pomenovali Manolo. Už pri prvých záberoch sa ľudia rozplývali nad tmavými kukadlami či jamkou v líci, ktorú zdedil po svojej mame. 

Už teraz tak možno konštatovať, že Manolo zdedil zo svojich rodičov len to najlepšie. Ostáva len čakať, či sa aj on vyberie umeleckým smerom ako jeho rodičia. S neodolateľným úsmevom, aký ma už teraz je však jasné, že v živote mu to pôjde pomerne ľahko. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️Zmysel mojho zivota na druhu❤️.. #my #all #love #daddy #baby #goals

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

?❤️.. Ked spokojne spinka, vedeli by sme sa na neho s laskou a dojatim pozerat aj hodiny?.. V tychto umornych teplach je to so spankom trosku horsie a som vazne stastna, ked sa mu konecne podari zaspinkat?.. O to horsie ked ho nieco zobudi do soku-zvycajne napriklad motorka..v tychto dnoch kludne aj 10krat denne??‍♀️.. Ako mlada som motorku dokonca strasne chcela (mama mi “tu chodiacu truhlu” zakazala???‍♀️), takze som ju nikdy nebrala ako nieco “vadive”.. ale su veci, ktore pochopite az ked sa stanete matkou ?✌?.. tie zaslzene, zlaknute ocka, co nechapu co sa deje a smutna hubicka? joooj, vtedy by som vrazdila??.. Vcera som sa vam s tymto svojim hnevom zdoverila na instastoricku a zasypali ste ma spravami o tom, ako to mate rovnako a plus ste este popridavali rozne ine veci ???.. a tak mi napadlo, ze mi sem kludne napiste vsetko, co vase deti desi, budi a vy by ste to v tom momente najradsej odpalili na mars?.. mozno tym niekomu “rozsvietime” a svet sa zmeni k lepsiemu pre babatkovsky spanok??.. A ked nie, aspon si spolu trosku po*icujeme a bude nam lahsie na dusi?✌?.. Tak dobremu spanku bez rusivych zvukov ZDAR!?? #pssst #baby #sleeping

Príspevok, ktorý zdieľa Mamba Dasha ? (@mambadasha),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 15:09