profimedia
StoryEditor

Šok pre fanúšikov seriálu Sex v meste. Predstaviteľ pána Božského je obvinený zo znásilnenia žien

16.12.2021, 18:30
Celebrity
Okolo seriálu Sex v meste je v posledných dňoch nie je rušno. Zdá sa však, že nielen kvôli pokračovaniu, ktoré sa nedávno dočkalo premiéry...

Tvár Chrisa Notha zrejme verejnosti netreba predstavovať. Charizmatický herec sa totiž predstavil staršej, ale aj mladšej generácií v úlohe pána Božského v seriáli Sex v meste. Ikonická postava mu priniesla slávu a popularitu, ktorú má nepochybne do dnešného dňa. 

Ešte pár dní dozadu Chris zahviezdil na titulke digitálnej verzie gréckeho Vogue, s ktorou si opäť získal srdcia žien po celom svete. Herec totiž dokázal, že napriek tomu, že má 67 rokov, má stále svoj ikonický šarm. Pred pár hodinami sa však jeho kariéra predsa stretla s nárazom. Magazín The Hollywood Reporter priniesol výpovede dvoch žien - ktoré časopisu rozpovedali svoj príbeh nezávisle od seba s mesačným odstupom a nepoznajú jedna druhú.

Ako prvá sa ozvala žena, ktorú redakcia nazvala Lily. Tá pracovala v roku 2015 ako čašníčka v jednom z najprestížnejších klubov, kde chodieval aj slávny herec. ,,Flirtoval so mnou a ja som z toho unesená. Bol už ženatý a dnes sa za to hanbím,'' začala svoju spoveď časníčka a dodala, že si od nej herec vypýtal číslo. Celá natešená z toho, že ju volá von samotný pán Božský zo známeho seriálu povedala áno - aj keď mala v tom čase 25 rokov a on 60. Túto verziu dosvedčuje aj jej priateľka, ktorá z tohto stretnutia nemala dobrý pocit. Po niekoľkých drinkoch pozval herec mladú čašníčku, ktorá dnes už pracuje ako novinárka, do svojho bytu. Tam ju po tom, čo sa s ním odmietala vyspať, mal znásilniť. ,,Spočiatku sme počúvali hudbu a hovorili o umení, keď sa ma zrazu snažil pobozkať. Odbíjala som ho, keď si zrazu stiahol nohavice a začal. Počas celého sexu som plakala,'' priznala mladá žena a dodala, že na druhý deň jej nechal odkaz na mobile so slovami, že si to užil a že verí, že to ostane medzi nimi.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:20