instagram/ queen.plackova
StoryEditor

Sumy, z ktorých sa vám zatočí hlava. Zuzana Plačková krátko pred zatknutím ukázala stav svojho účtu

29.09.2021, 13:30
Celebrity
Slovenská influencerka sa nikdy netajila prepychom, ktorý si spolu s manželom mohli dovoliť. A ani tým, koľko zarába.

Podľa vyjadrení Plačkovej jej práve toto podnikanie vynášalo nemalé peniaze. ,,Dozvedela som sa, že niektorých ľudí zaujíma odkiaľ beriem peniaze na dovolenky,'' napísala na svojom profile začiatkom tohto roka. „Za rok 2020 som zarobila viac ako milión eur na produktoch a Instagrame. Tak si prosím odpustite trápne konšpirácie. Prepáčte, že som si dovolila toľko zarobiť, a že som nesela doma na riti, ale pracovala a nečakala som na to, aby mi padli pečené holuby z neba,“ uviedla ďalej na margo toho, ako si zarobila na luxus, ktorým sa rada obklopovala. 

Špeciálne upravené vozidlo v hodnote 300-tisíc eur, Dior tapety, ktorých cena sa za polmetrový pás pohybuje od 500 eur vyššie, nehnuteľnosti, otvorenie vlastnej kaviarne či oblečenie najnovších kolekcií luxusných značiek Louis Vitton, Dior či Fendi, sú len zlomok toho, čím sa Zuzana na sociálnej sieti prezentovala. Biedu rozhodne netrel ani René, ktorý si mohol dovoliť so jednej zo svojich súťaží kúpiť nové BMW a taktiež sa obklopovať luxusom, o akým môžu bežní smrteľníci len snívať. 

Influencerka sa rozhodla svojho know how odovzdať prostredníctvom špeciálneho kurzu. ,,Keď chceš mať zárobky ako ja, musíš prísť na Master Queen a ja ti poviem ako na to,'' propagovala ešte cez leto svoju akciu, ktorá rozhodne nebola lacným špásom. Zdalo sa, že má však úspech - nakoľko druhé kolo ''vzdelávania'' chystala v októbri v Žiline. Základný lístok na jednodňovú akciu sa pohyboval vo výške 299 eur, ak chce chceli stretnutie s Plačkovou a Reném, museli ste si priplatiť. Za polpenziu, polhodinový súkromný rozhovor so Zuzanou a v neposlednom rade školenie, si hviezda Instagramu vypýtala neuveriteľných 1499 eur. Oproti tomu, koľko prichádzalo podľa screenshotu influencerke na účet, to však bola zanedbateľná suma.

Zdá sa však, že školenie je ohrozené, nakoľko sa počas razie, ktorá sa konala aj v dome a aute slovenskej celebrity, našlo deväť kilogramov drog, ktoré mali dealovať ďalej v rámci známej zločineckej skupine. Po preukázaní viny hrozí dvojici 20-25 rokov za mrežami. 

Screenshoty súm, ako aj luxus, ktorým sa Plačková obklopovala, nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 01:00