Škorpión je premenlivé znamenie spojené s vášňou a silou.
StoryEditor

Škorpión a Strelec: Sú kompatibilní v láske a priateľstve?

12.01.2023, 14:10
ASTRO

Tento vzťah je vzťahom individualizmu. Tieto znamenia túžia po čase strávenom osamote, ale aj spolu.

Znamenia zverokruhu nám môžu veľa povedať o tom, ako fungujeme. Vrátane kompatibility lásky, priateľstva, silných a slabých stránok komunikácie a oveľa viac. Či ste vzdušné znamenie, ako Blíženci alebo Vodnár, zemské znamenie ako Panna alebo Kozorožec, alebo jedno z vodných či ohnivých znamení, ako Škorpión a Strelec, môžete sa toho veľa naučiť. Ak hľadáte nejaké konkrétne poznatky o interakcii osobnostných čŕt alebo sexuálnej kompatibilite medzi Škorpiónom a Strelcom, tu sa to dozviete.

Znamenia na prvý pohľad

Predtým, ako sa pozriete na kompatibilitu zverokruhu a vzťah medzi dvoma znameniami, je dôležité porozumieť každému zo znamení jednotlivo. Slnečné znamenie vo vašej tabuľke narodenia je zvyčajne to, čo máme na mysli, keď hovoríme o znameniach zverokruhu, a používa sa na znázornenie vášho jadra, vecí, ktoré vás predurčujú na konkrétne veci

Osobnostné črty Škorpióna 

Škorpión je premenlivé znamenie spojené s vášňou a silou. To je dôvod, prečo tí, ktorí poznajú Škorpióna, môžu byť prekvapení, keď zistia, že je to vlastne vodné znamenie a nie ohnivé znamenie. Pravdou je, že pevné znamenie Škorpión stelesňuje veľa z toho, čo vodné znamenia ponúkajú, konkrétne ich schopnosť čítať ľudí a spájať sa na emocionálnej úrovni s ostatnými. Rovnako ako ostatné vodné znamenia, Škorpióni často vyzerajú prorocky alebo psychicky, čo pravdepodobne súvisí s ich schopnosťou vnímať situáciu a plánovať neočakávané.

Škorpióni však nie sú bez žihadiel a môžu využiť túto schopnosť čítať ostatných ako nástroj vo svojom arzenáli pri kultivácii sily. Predstavuje ich predsa symbol škorpióna. Vládnuca planéta Pluto znamená, že Škorpión je spojený s transformáciou aj deštrukciou, čo znamená, že pre Škorpióna je obzvlášť dôležité nájsť vo svojom živote rovnováhu. Nie je nič zlé na tom, ísť si za svojim, ale žene alebo mužovi Škorpióna sa môže zdať posteľ extra studená, ak spáli príliš veľa mostov, čo pre sexuálneho a intímneho škorpióna nie je žiadna zábava.

Osobnostné črty Strelca

Strelec, ktorého predstavuje lukostrelec a ktorému vládne planéta Jupiter, prichádza priamo za Škorpiónom. Toto pevné znamenie patrí do kategórie ohnivého znamenia. Muži a ženy Strelci vždy hľadajú niečo nové, či už je to ďalšie veľké dobrodružstvo alebo akademická disciplína. Neustále hľadajú vedomosti. V kombinácii s ich optimistickým prístupom to z nich robí úžasných umelcov, tvorcov a spoločníkov na cesty. Strelci sú však často považovaní za hrubých alebo ubližujúcich, aj keď to tak často neplánujú. Radi sú úprimní a presadzujú svoje myšlienky, čo môže ironicky viesť k ďalším nedorozumeniam. Plytkosť môže určite viesť k zraneným pocitom, takže pre Strelca je dôležité nájsť spôsoby, ako komunikovať s ostatnými s trochou citu. Musia sa tiež pokúsiť nájsť vo svojom živote určitú rovnováhu, pokiaľ ide o to, aby povedali dosť. Strelec je vždy pripravený na ďalšie dobrodružstvo, útek alebo príležitosť na učenie – čo môže viesť k tomu, že sa budú cítiť preťažení alebo vyhorení. 

Priateľstvo na prvý pohľad

Priateľstvo Škorpión a Strelec je skutočne vyvážené. Vodné a ohnivé znamenia môžu buď spolupracovať, aby zo seba dostali to najlepšie, alebo vzťah môže viesť k prvaej a katastrofe. Ale aj keď týmto dvom môže chvíľu trvať, kým nájdu svoju základňu v priateľstve, akonáhle sa im to podarí, bude to navždy.

 

Je to preto, že znamenia Škorpión a Strelec majú podobný štýl kráčanie životom. Obaja sú nezávislí z veľmi odlišných dôvodov. Škorpión potrebuje čas na rozvoj intimity a dôveru v ostatných. Strelec vždy vyráža na ďalšie dobrodružstvo. Môžu sa tak navzájom vyviesť zo svojho štýlu a podporiť hlbšie spojenia, pokiaľ ide o priateľstvo a dokonca aj niečo viac.

Je tiež užitočné, že Škorpióni majú vrodenú schopnosť čítať ľudí a zistiť ich skutočný význam. Títo dvaja môžu vo svojom priateľstve rozvinúť skutočne skvelú komunikáciu a navzájom sa posúvať, aby boli najsilnejšími, najmocnejšími a najschopnejšími verziami seba samých. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. máj 2024 16:58