S týmito znamenia sa do priateľstva radšej nepúšťajte.unsplash
StoryEditor

Pozor na ne: Tieto ženské znamenia bývajú tými najhoršími kamarátkami

17.11.2022, 19:00
ASTRO

Najlepší priatelia sú tí, ktorí vás vo všetkom podporujú a sú tu vždy pre vás. Niekedy však, bez ohľadu na snahu, niektoré priateľstvá jednoducho nevyjdú. Či už kvôli tomu, že sú toxické, negatívne alebo vás ovplyvňujú. Našťastie tú máme astrológiu, ktorá dokáže odhaliť to, s ktorými znameniami zverokruhu to v priateľstve nebudete mať ľahké. Toto sú najhoršie kamarátky podľa horoskopu.

Tieto ženské znamenia zverokruhu o vás majú na začiatku neuveriteľný záujem, avšak časom sa všetko zmení. Keďže sú falošné, mať ich za kamarátky chce poriadnu dávku nervov. Jednoducho, priateľstvo s nimi je len pre silné povahy, ktoré znesú čokoľvek. Či už máte takého niekoho vo svojom okolí alebo sa v jednom z týchto znamení nájdete vy samy, mali by ste vedieť, s kým vám kamarátstvo pravdepodobne nevyjde.

Panna

Síce majú Panny skvelé organizačné schopnosti, výbornú pamäť, sú bystré a zdržanlivé, priateľstvo s nimi je ako s lotériou. Ak vás chcú už od začiatku mať za kamarátku, vyhrali ste, budú vašou oddanou spriaznenou dušou. Ak však už spočiatku budete pociťovať ich odmeranosť a nezáujem, musíte sa zmieriť s tým, že vám nebudú venovať ani minútu svojho života. Keďže sú opatrné, no priame, vaše pocity zahodia rovno do koša a neberú do úvahy ani to, že vás zranili.

image

Niektoré kamarátstva sú silné a oddané, iné sú odsúdené na okamžitý rozpad.

unsplash

Vodnár

Ženy narodené v znamení Vodnára sú samostatné, vynaliezavé, intelektuálne a spoločenské. Čo sa týka priateľstva, tak ako pri Pannách, aj pri tomto znamení platí, že s kým to nemá žiadny význam, s tým kamarátky rozhodne nebudú. Napriek svojej nedisciplinovanosti dokážu viesť dlhé kázania o morálke. Ich morálne pravidlá však často nekorešpondujú s tými akceptovanými druhých. Ako priateľky to s nimi budete mať ťažké. Nevedia si totiž nechať poradiť, kvôli svojej pravde sa dokážu hádať naozaj dlho a síce sú dobrými poradkyňami, často nie sú schopné poskytnúť svojim blízkym rameno na vyplakanie.

Ryby

Ženám v znamení Ryby podľahnete okamžite. Môže za to ich milá tvár a zdanlivo dobrý úmysel. Ako kamarátky bývajú otvorené, sú dobré poslucháčky a vďaka intuícii vedia, ako povzbudiť. Mali by ste si však na nich dávať veľký pozor. Na jednej strane sú totiž emotívne a naivné, no na druhej majú veľký sklon k zákernostiam. Takisto dokážu ublížiť viac, ako by ste si želali. Ich drzosť, provokáciu a aroganciu vydrží naozaj len máloktorá z vás.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 23:56