Pozri sa, čo sa stalo so známou influencerkou (ilu)instagram.com/queen.plackova, instagram.com/kristinakovesova
StoryEditor

FOTO Silou mocou sa snažila zaujať, napokon si ju budeme pamätať aj v putách. Plačkovú odviezla NAKA

ros27.09.2021., 14:30h
Jedna z najsledovanejších influenceriek Zuzana Strausz Plačková sa preslávila účinkovaním v Hoteli Paradise a tiež svojou kontroverznou osobnosťou. V súčasnosti má na Instagrame 758-tisíc followerov. Teraz ju v rámci veľkej akcie NAKA zadržali spolu s ostatnými 14 ľuďmi podozrivými z drogových obchodov.
Lajkuj Brainee.sk na

Narodila sa v Čadci, no už niekoľko rokov býva v Bratislave. Zuzana Strausz Plačková sa najprv venovala modelingu, no je o nej veľmi známe, že nafotila aj pikantné snímky. Svoju kariéru naplno rozbehla účinkovaním v Hoteli Paradise, neskôr vystupovala aj v markizáckej relácií Reflex ako dvojníčka boháčky Paris Hilton, v relácii Súdna sieň či Nákupné Maniačky. Zuzana chcela silou mocou zaujať, k dokonalému instagramovému profilu jej pomohli najmä retuše.

30-ročná hviezda dokazuje, že s vystupovaním pred kamerou nemá žiaden problém. Do policajného auta sa jej však nastupovalo o čosi ťažšie. 

Pozri si, čím sa Zuzana Plačková preslávila:

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 23:57