Reprofoto TikTok/maitlandhanley
StoryEditor

Muž si obviazal okolo brucha melóny, chcel si vyskúšať tehotenstvo. Nedokázal ani vstať z postele

red23.08.2021., 16:00h
Výzva, ktorá sa nevidí každý deň. Vyskúšať si tehotenstvo nie je také jednoduché, ako by si niektorí chlapi mohli myslieť.
Lajkuj Brainee.sk na

Myslel si, že tehotenstvo je hračka, no na vlastné oči sa presvedčil, že opak je pravdou. Maitland Hanley si dal na brucho melón a obmotal ho potravinovou fóliou. Ďalšie dva melóny využil na to, aby simuloval omnoho väčšie prsia. Video, ktoré zverejnil na TikToku, ťa pobaví.

Myslel si, že to bude jednoduchšie 

Podľa informácií portálu Ladbible, jeho cieľom bolo nadobudnúť tehotenské brucho. Jeho partnerka napodobnila zvuk budíka a mladík sa pokúsil začať svoj deň.

Bol zvedavý, ako to zvládne, no prišlo veľké prekvapenie. Nedokázal ani vstať z postele, pretože jeho chrbát nebol dostatočne silný na to, aby ho podržal.

@maitlandhanley

Man finds out what it’s like having twins ? ##fyp ##watermelonchallenge ##pregnancychallenge ##pregnantmanchallenge ##pregnantchallenge

♬ Oliver Twist - ArrDee

Pobavil ľudí 

​Taktiež si vyskúšal, aké je to vystúpiť z vane, auta či obuť si topánky. Sám však priznal, že si myslel, že to bude jednoduchšie.

@maitlandhanley

You Will Laugh At This ? ##fyp ##watermelonchallenge ##pregnantbelly ##pregnantman ##watermelonbaby

♬ Don’t Stop (feat. Young Thug) - Megan Thee Stallion

Každá skúsenosť mu robila problémy, no v konečnom dôsledku pobavil mnohých ľudí. Aj vďaka jeho videu niektorí chlapi pochopili, čím všetkým si ženy musia prejsť počas tehotenstva.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 21:26