TASR/AP
StoryEditor

Tragédia v priamom prenose na TikToku. Tínedžer fingoval samovraždu, nechtiac sa zabil

TASR21.05.2021., 14:37h
Mladý Pakistanec sa nešťastnou náhodou zastrelil počas natáčania videa na sociálnu sieť TikTok. Vo štvrtok to oznámila miestna polícia.
Lajkuj Brainee.sk na

K nehode malo prísť počas toho, ako chlapca natáčali jeho priatelia. Vo videu sa snažil nafingovať svoju samovraždu, preto si k spánku priložil pištoľ. Netušil však, že zbraň bola nabitá. Chlapec bol namieste mŕtvy, uviedla polícia. Podľa nej video nebolo zverejnené na sociálnej sieti, šírilo sa však medzi jeho priateľmi a v blízkom okolí.

​Chlapec mal 19 rokov a podľa polície boli jeho príspevky na sociálnej sieti v danej lokalite populárne. Na sociálnej sieti TikTok mal viac ako 8000 sledovateľov a zverejnil takmer 600 videí. Námetom jeho videí boli často rôzne žartíky, uvádza AFP.

Nejde o prvú smrť pri natáčaní videa na sociálnu sieť TikTok. Pri podobnom incidente minulý rok v Pakistane zomrel príslušník bezpečnostnej služby a ďalší mladý chlapec, ktorého počas natáčania zrazil vlak.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 01:11