Influenceri sledovali utrpenie zvierat (ilu)Instagram.com/svobodazvirat
StoryEditor

Video týraných zvierat dorazilo aj najtvrdších influencerov. Slzy neudržal ani Ben Cristovao

ros21.10.2021., 17:00h
Dojímavé video, pri ktorom zvieratá trpia, nikto nedopozeral do konca.
Lajkuj Brainee.sk na

Česká občianska iniciatíva Za pokusy bez zvířat zhromaždila českých a slovenských influencerov, aby im pustila hrôzostrašné video. Na skrytej kamere potom zachytili ich autentické reakcie. 

Nikto zo známych influencerov nevydržal dopozerať video do konca. Medzi nimi boli spevák Ben Cristovao, česká youtuberka Anežka Chudlíková, známa ako Not So Funny Any, česká blogerka a fitness trénerka Dewii, česká herečka Veronika Čermák Macková či Viktor Bosák. 

Pomáhajú zachrániť viac ako desať miliónov živých bytostí

„Prepadol ma smútok, plač, bezmocnosť, zúfalstvo, hnev. Nemohla som uveriť tomu, čo som videla. Toto utrpenie sa deje kvôli nám ľuďom. Dokonca som nevydržala pozerať sedem minútové video z laboratórií až do konca, predstavte si, že testované zvieratá musia vydržať oveľa viac! Buďte ohľaduplní a zodpovední. Zmeňme to!“ Vyzývala česká herečka Veronika Čermák Macková na svojom Instagrame.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Svoboda zvířat (@svobodazvirat)

„Rovnako, ako aj za krásne zabalenými živočíšnymi produktmi s nálepkou usmievavého zvieraťa, je aj za kozmetickými, čistiacimi, farmaceutickými produktmi skryté nesmierne utrpenie, ktoré z dôvodu lepšieho predaja nemôžete vidieť,“ písal spevák Ben Cristovao na svojom Instagrame. 

„Chápem, že sa často rozhodujete na základe ceny výrobku, otázkou potom ale je, či vám za toto ten produkt stojí,“ dodal. 

Týmto videom chcú, aby sa ľudia zapojili do iniciatívy Za pokusy bez zvierat a pomohli tak ukončiť nehumánne pokusy v laboratóriách. „Môžete tak zachrániť až 10-miliónov živých bytostí ročne,“ dodáva Sloboda zvierat.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 15:06