Zuzana Plačková sa voči obvineniam súvisiacim s drogovou trestnou činnosťou vytrvalo bráni (ilu)instagram.com/queen.plackova
StoryEditor

Aktualizované: Plačkovú obvinili z drogovej trestnej činnosti, pri domových prehliadkach zaistili zbrane a metamfetamín

ros28.09.2021., 10:30h
Queen Plačková sa kedysi vyjadrila, že má voči drogám negatívny postoj. V pondelok ju v putách brala NAKA v rámci akcie, počas ktorej mali pri domových prehliadkach nájsť kilá drog.
Lajkuj Brainee.sk na

Ľudia, čo ma poznajú, tak vedia, že nikdy som nefúkala žiadne drogy. A za to som na seba najviac pyšná! Kto by to bol na mňa povedal, že?“ Napísala svojho času Plačková na svojom Instagrame. Teraz čelí obvineniu, ktoré je spojené práve s drogovou trestnou činnosťou. Polícia vzala do vyšetrovacej väzby aj jej manžela Reného Strausza. Na sociálnych sieťach informovala, že Zuzanu Strausz Plačkovú obvinili z drogovej trestnej činnosti a za účasť v organizovanej zločineckej skupine. Podľa oficiálnych informácii pri včerajších domových prehliadkach elitní policajti zaistili zbrane, cigarety, vysokú hotovosť ale aj kilá drog.

S obvinením svojej dcéry nie je spokojná ani jej matka. Na facebookovom profile Nákupné maniačky - oficiálna stránka sa k tomuto článku vyjadrila v komentároch. Mnohí užívatelia na sociálnej sieti Zuzanu Plačkovú odsudzovali, iní sa jej vysmievali. 

Takto sa vyjadrila Veronika Plačková k zatknutiu svojej dcéry Takto sa vyjadrila Veronika Plačková k zatknutiu svojej dcéry facebook.com/Nákupné maniačky - oficiálna stránka

​Svoju dcéru obraňuje

Jej matka Veronika Plačková sa dcéry zastala a napísala: Koľko z vás je tu čo fúkate a kupujete drogy a tú pohlupu komentujete,“ obraňuje Zuzanu Plačkovú. Nebála sa však ísť aj do vulgárností. „Špiny špinavé, ja vám poviem, že nikdy nič nepredávala ani nebrala. Zobrali ju ako svedka, nie ako obvinenú, čítajte a posudzujte a prajem vám len závisť,“ dodala Veronika Plačková na profile Nákupné maniačky. 

Pravdou však je, že nie je zaužívaná prax, aby svedkov brali elitní vyšetrovatelia na výsluchy v putách. 

V rámci protidrogovej akcie v pondelok Národná kriminálna agentúra zadržala pätnásť osôb vrátane Zuzany Plačkovej a jej manžela Reného. Podľa TV Markíza skončili v putách aj bývalý policajt, bývalý zápasník v džude Tibor G. a známy podnikateľ z Hlohovca Miroslav Farkaš, ktorý už bol v minulosti odsúdený. 

„Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry obvinil 15 osôb z trestného činu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a drogovej trestnej činnosti. Počas domových prehliadok sme zaistili viac ako deväť kilogramov metamfetamínu, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90 000 jednorazových dávok drogy.“ uviedli príslušníci polície na sociálnej sieti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/socialne-siete, menuAlias = socialne-siete, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 09:48