profimedia
StoryEditor

Maestra Lasicu pochovali tajne. Rozlúčky sa zúčastnila len rodina a najbližší

Miroslav Kamody22.07.2021., 12:37h
S legendárnym Milanom Lasicom sa včera v v tichosti rozlúčila rodina a blízki priatelia v tichosti rozlúčili včera v bratislavskom krematóriu.
Lajkuj Brainee.sk na

Humorista, dramatik, prozaik, textár, herec, režisér, moderátor a spevák Milan Lasica zomrel v nedeľu vo veku 81 rokov. Deň po jeho smrti sa začalo hovoriť o tom, ako bude vyzerať posledná rozlúčka s legendou slovenskej kultúry. V hre bolo vyhlásenie štátneho smútku či organizácia štátneho pohrebu. Detaily o včerajšom skromnom pohrebe priniesol Nový Čas.

Výkonný riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič ešte pred dvomi dňami potvrdil, že posledná rozlúčka sa bude konať len v kruhu najbližšej rodiny. „Ja mám informáciu, že pohreb bude len v kruhu najbližšej rodiny, ktorá to chce takto realizovať, a treba to rešpektovať,“ povedal Danišovič pre TASR. 

Podľa informácií Nového Času prebehol skromný pohreb v bratislavskom krematóriu už včera. Zúčastnilo sa na ňom len pár blízkych, medzi nimi vdova Magda Vášaryová, jej sestra Emília Vášaryová a Lasicove dcéry Žofia a Hana.

TASR/Dano Veselský

​Z priateľov na rozlúčke nechýbal vyššie spomínaný Pavol Danišovič či hudobník a zakladateľ Bratislava Hot Serenaders Juraj Bartoš, orchestra, s ktorým Milan Lasica vystupoval v momente, keď zomrel. 

Na miesto prišiel aj šéf festivalu Pohoda Michal Kaščák a český herec Bolek Polívka so svojou manželkou. Celá rozlúčka s obľúbeným hercom mala podľa informácií trvať necelú trištvrte hodinu. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/ostatne, menuAlias = ostatne, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 18:26