Stormi Webster by mohla mať vlastnú značku oblečenia (ilu)instagram.com
StoryEditor

Obrovské dedičstvo a vlastná kancelária. Stormi ešte ani nechodí do škôlky, už je zazobaná

Radka Rosenbergová16.07.2021., 16:00h
V novej viacdielnej sérii Inside Kylie Cosmetics na youtube Kylie Jenner naznačila, že jej trojročná dcéra môže mať vlastnú značku. 
Lajkuj Brainee.sk na

Materská spoločnosť Coty Inc. 1. júla oznámila, že módna značka Kylie Jenner, vďaka ktorej je miliardárkou, prechádza vylepšením - predstavili nové obaly, vegánske recepty či nové webové stránky. Kylie Jenner a jej matka Kris vo videu diskutujú o dlhej línii podnikateliek v ich rodine. Tie sú podľa nich pre Stormi veľkými vzormi. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie ? (@kyliejenner)

„Stormi má vo svojom živote takých silných mužov a ženy, predovšetkým práve ženy, ku ktorým môže vzhliadať,“ myslí si Kylie. Okrem toho predstavila aj budúcu kanceláriu svojej dcéry, kde sa nachádza napríklad aj malý ružovo-biely stolík. „V skutočnosti čoskoro uvádza na trh trochu tajnú značku, na ktorej sme už chvíľu pracovali,“ ozrejmila Kylie, no detaily si nechala pre seba. 

V máji 2019 Kylie Jenner podala prihlášku na niekoľko ochranných známok pod menom „Kylie Baby“, ktoré zahŕňajú položky ako kočíky a tašky na plienky, kozmetické výrobky ako krémy a laky na nechty a odevy ako šaty, pyžamá či kostýmy. Megan Mildrew, obchodná riaditeľka spoločnosti Kylie Cosmetics vo videu uviedla, že Jenner zanecháva svojej dcére „veľké dedičstvo“. „Jedného dňa budeme pravdepodobne všetci pracovať aj pre Stormi,“ myslí si.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie ? (@kyliejenner)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 08:24