Instagram/bridgetmalcolm
StoryEditor

Agent ju nútil sexovať a užívať kokaín, keď nemala ani 18, aby schudla. Modelka Bridget Malcolm prehovorila

red08.07.2021., 11:00h
Verí, že aj vďaka jej slovám sa módny priemysel zmení, pretože je presvedčená o tom, že práca by nemala zahŕňať týranie či zneužívanie.
Lajkuj Brainee.sk na

Bridget Malcolm, bývalá modelka Victoria’s Secret, po rokoch prehovorila o modelingovom svete. Vo videu, ktoré zverejnila na TikToku aj Instagrame, okrem iného uviedla, že ju vtedajší agent povzbudzoval, aby užívala kokaín či mala sex, uvádza portál Daily Mail

Bez alkoholu sa vraj nedokázala socializovať 

29-ročná modelka prezradila, ako neustály tlak na štíhlosť ovplyvnil jej duševné zdravie. Hoci názov agentúry neuviedla, v čase, keď mala menej ako 18 rokov, ju údajne vtedajší agent povzbudzoval v tom, aby na chudnutie užívala kokaín a veľa sexovala. 

Práca v módnom priemysle ju podľa jej slov priviedla k poruchám príjmu potravy, ortorexii, úzkostiam či depresiám. Spomína, že sa nedokázala socializovať bez alkoholu a v noci sa spoliehala na Xanax a Ambien. 

Prehovorila až teraz 

Ďalej uviedla, že na 26. narodeniny sa nervovo zrútila a nemohla opustiť dom bez záchvatov paniky či silnej úzkosti. „Tiež som mala záchvaty samovražedných myšlienok, čo bolo desivé, a to bolo len pred štyrmi rokmi,“ zaspomínala. 

​Veľa ľudí však zaujímalo, prečo sa o tieto nepríjemné skúsenosti rozhodla podeliť až teraz. Bridget tvrdí, že doposiaľ o týchto zážitkoch nemohla prehovoriť kvôli posttraumatickej stresovej poruche. Dnes už však dva roky abstinuje a prešli štyri roky od času, čo bojovala s poruchami príjmu potravy. „Som šťastná, vyrovnaná, silná a cítim sa najlepšie, ako som sa kedy cítila,“ dodala. 

Bývalá modelka Victoria’s Secret verí, že aj vďaka jej slovám sa módny priemysel zmení, pretože práca by podľa nej nemala zahŕňať týranie ani zneužívanie. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 23:16