Instagram.com/londonoli
StoryEditor

Influencer posadnutý spevákom skupiny BTS. Neuveriteľné, čo chce urobiť so svojim penisom

iDnessub09.02.2022., 18:00h
Oli London sa pomocou plastických operácií snaží čo najviac priblížiť vzhľadu Kórejčanov. Neuveríš, ako ďaleko je ochotný zájsť.
Lajkuj Brainee.sk na

Chystá sa na zákrok, pri ktorom si nechá skrátiť penis. „Chápem, že väčšina mužov túži po zväčšení. Nechcem, aby to niekoho urazilo, ale priemerná dĺžka penisu u Kórejčanov je deväť centimetrov. Preto si ho musím nechať skrátiť. Áno, až takto ďaleko chcem zájsť. Inak nebudem nikdy stopercentným Kórejcom,“ vysvetlil Oli svoje rozhodnutie pre magazín Newsweek.

Má aj jasno v tom, kde zákrok podstúpi. „V Thajsku to bude stáť maximálne 8-tisíc dolárov. Je to tam lacnejšie než inde, pretože sa tam na takéto úpravy špecializujú. Robia tam veľa zmien pohlaví,“ vysvetľuje nebinárny influencer.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Oli London (@londonoli)

O Londonovi je známe, že je ho vzorom a idolom, ktorému sa podľa svojho názoru po pätnástich plastikách a stovke kozmetických zákrokov už konečne začína podobať, je dvadsaťšesťročný Jimin. Spevákom a tanečníkom popovej skupiny BTS je influencer posadnutý.

„Chodím teraz na injekcie, aby som mal svetlejšiu pleť, čo je v Kórei jedným zo symbolov skutočnej krásy, vznešenosti a dokonalosti. Denne taktiež používam bieliacu kozmetiku a rôzne krémy,“ hovorí Oli, ktorý má za sebou desiatky plastických operácií, vrátane niekoľkých úprav nosa a bradaviek, či zväčšenia pier a zúženia očí.

​Vo videu z konca januára Oli prehovoril o tom, že sa na istý čas stiahol zo sociálnych sieti, aby mohol o všetkom v pokoji popremýšľať. Došlo mu, že jeho láska spevák Jimin, ktorého kartónovú podobu si influencer „zobral“ počas svadobného obradu v jednom zo svojich videí, mu neprejavuje dostatočnú náklonnosť. Z tohto dôvodu sa s ním vraj čoskoro zasa rozvedie.

„Nechce ma objímať ani bozkávať. Neprejavuje žiadne emócie, asi do mňa nie je až taký blázon,“ hovorí Oli London. V minulosti priznal, že kvôli nenávistným vyhrážkam na sociálnych sieťach premýšľal v istom období aj nad samovraždou.

Portál iDnes.cz patrí pod vydavateľstvo Mafra, ktorého súčasťou je aj Brainee.sk.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 04:33