StoryEditor

Matej Zrebný: Robili sme si srandu z finančnej skupiny, schyľovalo sa k problému. Ak by sa ozvali, priznali by sa ku všetkému

Dominika Pacigová19.10.2021., 08:00h
Snažíme sa, aby videá neboli napadnuteľné, tvrdí youtuber Matej Zrebný. Mali však spätnú väzbu od Lívie z Kulturblogu, Kotlebovcov alebo Igora Matoviča?
Lajkuj Brainee.sk na

Youtuber Matej Zrebný prednedávnom vydal prvý singel s názvom Story a odštartoval svoju hudobnú kariéru. Do väčšieho povedomia sa však dostal vďaka videám, ktorými spolu s Lukášom Frlajsom bavia mnohých. Jedno z nich, s názvom Typy doktorov, si doposiaľ pozrelo takmer 30 miliónov ľudí. 

Zrebný & Frlajs v najnovších videách parodovali zámenu manželiek, no nechýbajú ani typové videá, teda typy trápnych rande, redaktorov, policajtov či taxikárov. „Snažíme sa, aby videá neboli napadnuteľné. Keď sme si však robili srandu z finančnej skupiny, schyľovalo sa k niečomu, no ak by sa ozvali, priznali by sa ku všetkému, čo bolo vo videu,“ hovorí pre Brainee Matej Zrebný.

Youtuber, režisér a spevák prehovoril aj o tom, či je ťažké robiť na Slovensku zábavu, kto z nich dvoch je vtipnejší a či bol v reálnom živote na trápnom Tinder rande, ktoré parodovali.

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 09:45