glebHujdy
StoryEditor

Gleb a Separ predstavili nový spoločný singel. Čekni featuring, čo ti spraví deň

Lukáš Kovalčík23.09.2021., 17:00h
Dvaja interpreti, ktorí zastupujú tak trochu iné rapové svety, prekvapili spoločnou skladbou Hey G!
Lajkuj Brainee.sk na

Gleb, ktorý napriek úspechu sám seba považuje za večného outsidera a nikdy sa necítil úplne komfortne v kolónke klasického rapera spojil sily so Separom, jedným z najúspešnejších domácich raperov. Možno ťa to trochu zaskočí.

No v skutočnosti táto spolupráca nie je až taká prekvapujúca. Obaja interpreti totiž v minulosti ukázali, že featuringy im nie sú cudzie. Gleb sa minulý rok ako hosť objavil v skladbe Ukáž vrecká od skupiny Billy Barman. Separova kapela DMS zase nedávno predstavila spoločný singel s Horkýže slíže. Skrátka, obaja raperi očividne radi spolupracujú a neboja sa ani experimentov.

Zahodíme to, čo nám zlý rok dal

Spieva sa v refréne novinky Hey G! Pozitívny odkaz tohto tracku je očividný. Gleb sa vo svojich slohách lyricky sústredí na to, že počas ťažkého roka odstrihol zo svojho okolia nepotrebných ľudí. Separ vo svojich častiach zase balansuje na hrane egotripu a spomienok na gangsterské deväťdesiate roky. Všetko umocňuje beat, evokujúci oldschoolový sound a jednoduchý vizuál videoklipu.

separ2 raper Instagram/separ__dms

Sídlisko

Atmosféra novinky, ale aj jej text a klip raperov vracia späť na bratislavské sídliska. Miesto odkiaľ obaja pochádzajú. A skladbe to svedčí. Stará múdrosť hovorí, že môžeš rapera dostať zo sídliska, ale nikdy nedostaneš sídlisko z neho. Niečo na tom asi bude. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 13:42