Britney Spears vyhlásila, že opatrovníctvo zabilo jej sny (ilu)facebook.com
StoryEditor

Britney Spears urobila rázny krok. Pre fanúšikov má tento emotívny odkaz

Radka Rosenbergová18.07.2021., 08:23h
Speváčka sa rozhodla, že pokiaľ jej otec bude mať nad ňou stále kontrolu, nebude vystupovať. Okrem toho vyhlásila, že opatrovníctvo jej otca, ktoré trvá už trinásť rokov, zabilo jej sny.
Lajkuj Brainee.sk na

Takto sa vyjadrila v príspevku na Instagrame, kde fanúšikov pripravila na to, že istý čas nebude koncertovať. Aspoň dovtedy, kým jej otec bude mať nad ňou kontrolu. „Nebudem v najbližšej dobe vystupovať na žiadnych pódiách, keď sa môj otec stará o to, čo nosím, hovorím, robím alebo si myslím,“ napísala speváčka.

„Oveľa radšej by som zdieľala videá - ÁNO - z mojej obývačky ako na pódiu vo Vegas ... Nebudem si dávať kilá makeupu a skúšať to znova na pódiu,“ dodala. Otec popovej hviezdy, Jamie Spears, má  kontrolu nad majetkom dcéry vo výške 60 miliónov dolárov už od roku 2008. 

Britney Spears je už 13 rokov zbavená svojprávnosti (ilu) Britney Spears je už 13 rokov zbavená svojprávnosti (ilu) TASR

39-ročná hviezda je tak už trinásť rokov zbavená svojprávnosti. Britney však s otcom nemá práve najlepší vzťahTento týždeň si zvolila nového právnika, ktorý ju bude zastupovať v jej snahe ukončiť toto peklo. „Toto opatrovníctvo zabilo moje sny ... takže mám len nádej a nádej je jediná vec na svete, ktorú je veľmi ťažké zabiť,“ napísala v sobotu.

„Nepáčilo sa mi, ako dokumentárne filmy vyvolávajú ponižujúce okamihy z minulosti ... To všetko sa stalo v minulosti,“ dodala. Speváčka tvrdí, že sa zmenila. Jeden z dokumentárnych filmov „Framing Britney Spears“ venoval väčšiu pozornosť opatrovníctvu a rozšíril verejnú podporu speváčky. Tento týždeň bol nominovaný dve ceny Emmy. Spears a jej právnik ešte nepodali formálnu žiadosť o ukončenie opatrovníctva. Ďalšie súdne pojednávanie sa bude konať 29. septembra v Los Angeles.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 10:42