Tušil si, že Rihanna mala naspievať pieseň od Seleny Gomez?instagram.com
StoryEditor

Úspech by patril niekomu inému. Tieto známe celebrity mali pôvodne spievať slávne hity

Radka Rosenbergová05.08.2021., 08:00h
Rihanna v Cheap Thrills či Jessie J v Party In The U.S.A? Nuž, mnohí speváci museli tieto ikonické piesne odmietnuť a prenechať ich svojim kolegom.
Lajkuj Brainee.sk na

Kylie Minogue v ikonickej piesni Toxic?

Ikonická pieseň Britney Spears mala patriť Kylie Minogue, no tá ju - nevedno prečo - odmietla. A tak sa pieseň Toxic od Britney Spears preslávila po celom svete. 

Chandelier a Cheap Thrills mali pôvodne patriť Rihanne

Dokonca mala Rihanna zožať aj slávu za hit Come & Get It, ktorý naspievala Selena Gomez a za skladbu We Can't Stop od Miley Cyrus. A aby toho nebolo málo, Riri odmietla aj skladbu Shape of You a prenechala ju Edovi Sheeranovi. 

Britney Spears mala spievať pieseň Umbrella 

Hit, ktorý naspievala Rihanna, mal byť pôvone come back Britney. Tá však bola veľmi vyťažená a ponuku odmietla. 

Pink ako hlavná vokalistka v Since U Been Gone

Pieseň Kelly Clarkson  má dnes takmer 10 miliónov views, no sláva za túto skladbu mala pôvodne patriť Pink či dokonca Hilary Duff. Obidve ju však odmietli a vďaka Kelly Clarkson sa tak pieseň stala jedným z najväčších hitov roku 2005

Katy Perry ako vokalistka v Black Widow

Speváčka v podstate pomohla s písaním textu k piesni, no vydala svoj album, takže na to nemala čas. Prenechala ju teda Iggy Azalea.

Paris Hilton v hite Don't Cha od Pussycat Dolls, čo ty na to?

„Myslím, že som tú pieseň počula, ale nie v konečnej verzii, ktorú všetci poznajú a milujú,“ uviedla Paris Hilton pre Digital Spy. „Keby som počula túto verziu, určite ju naspievam.“ Nuž, už je neskoro...

Nicole Scherzinger v Rihanninej We found love a Just dance od Lady Gagy

Čo keby tieto ikonické hity naspievala Nicole Scherzinger? To nejako nejde dokopy ... Scherzinger prenechala skladbu We found love Rihanne, pretože si vraj chcela oddýchnuť od tanečnej hudby. 

Leona Lewis v Beyoncinej romantickej piesni Halo?

Je pravda, že skladateľ a spevák kapely One Republic Ryan Tedder text poslal najskôr Beyoncé, no tá sa mu neozvala a tak ju ponúkol Leone Lewis. Nakoniec si to Beyoncé rozmyslela a Leone tak vyfúkla obrovský úspech, ktorý skladba zožala. 

Hit Baby one more time mala Britney Spears prebrať skupina TLC

Jednu z najznámejších piesní od Britney Spears mal pôvodne spievať niekto úplne iný - americká dievčenská RnB skupina TLC. Vieš si to vôbec predstaviť?

Celine Dion - I Don’t Wanna Miss A Thing

Jedna z najslávnejších piesní skupiny Aerosmith bola napísaná pre Celine Dion. Autorka hitu, Diane Warren chcela do piesne obsadiť ženu, no nakoniec jej niekto odporučil Stevena Tylera, lídra kapely Aerosmith. Nakoniec bola z tohto nápadu nadšená.

Jessie J mala pôvodne hviezdiť v Party in the U.S.A

Túto pieseň napísala Jessie J, avšak nechcela ju spievať, pretože si myslela, že nevystihuje jej osobnosť. Preto ju naspievala Miley a bola súčasťou jej albumu The Time of Our Lives, aj keď sa jej až tak nepáčila. Hit z roku 2009 raketovo stúpol, hrávali ho v mnohých rádiách po celom svete a stal sa klasikou popovej hudby.

Cee-Lo Green ako hlavný spevák v Happy

Pharrell Williams bol ohromený vydaním druhého albumu ešte v roku 2013, ale po podpísaní zmluvy s Columbia Records potreboval na nahrávanie chytľavý a dobrý materiál. Napísal preto pieseň Happy pre interpreta Cee-Lo Greena, ale jeho vydavateľstvo ho odmietlo, pretože bol zaneprázdnený prácou na vianočnom albume. Tak skladbu naspieval sám. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/hudba, menuAlias = hudba, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 18:55