StoryEditor

Viac výhod z mobility

15.11.2004, 23:00

Ak na dnešnom rýchlo sa vyvíjajúcom trhu chcú spoločnosti zostať konkurencieschopné, potrebujú čoraz viac maximalizovať efektivitu a výkonnosť svojich zamestnancov, ktorí prichádzajú do priameho styku so zákazníkmi. Títo pracovníci trávia čoraz viac pracovného času mimo svojich kancelárií, avšak vďaka dnešným mobilným a bezdrôtovým komunikačným možnostiam môžu zároveň ostať v spojení s údajmi, aplikáciami a nástrojmi, ktoré potrebujú pre napĺňanie kritických obchodných požiadaviek a žiadostí zo strany zákazníkov.
BEZDRÔTOVÉ RIEŠENIA
Bezdrôtové riešenia prežívajú boom vďaka vysokorýchlostným širokopásmovým pripojeniam a riešeniam konektivity, ktoré sa stávajú cenovo dostupné pre všetky malé a stredné podniky (SMB). Táto skutočnosť poskytuje mobilným pracovníkom SMB včasný prístup k dôležitým firemným zdrojom, čo zabezpečuje zvýšenú produktivitu, zlepšené prijímanie rozhodnutí a rýchlejší čas ohlasu na požiadavky zákazníkov.
Aby zostali konkurencieschopnými, profesionálni pracovníci potrebujú:*pristupovať k informáciám aj na cestách;*pripájať sa k firemnej sieti aj bez fyzického portu;*byť schopní odpovedať na žiadosti z akéhokoľvek miesta.
Pripájanie sa, vytváranie, zdieľanie a publikovanie by mali byť jednoduché z akéhokoľvek zariadenia a prostredníctvom akejkoľvek siete (drôtovej alebo bezdrôtovej) alebo off-line.
Sortiment výrobkov spoločnosti HP zahŕňa mobilné výpočtové a tlačové riešenia určené pre profesionálov, ktorí musia kombinovať svoj zaneprázdnený pracovný režim s častými obchodnými cestami za zákazníkmi a návštevami "v teréne".
Riešenia mobility HP
Spoločnosť HP prináša firemným používateľom v pohybe end-to-end, škálovateľné, bezpečné a spravovateľné riešenia mobility, ktoré sa vyznačujú jednoduchosťou použitia. V tomto smere akcelerovala viaceré iniciatívy práve pre oblasť malých a stredných podnikov.
Mobile & Wireless Expertise Center je mobilné a bezdrôtové stredisko, ktoré je dostupné prostredníctvom národných SMB internetových portálov, demonštruje výhody mobility jasnou rečou, pričom ponúka pokročilé nástroje a bohatý obsah informácií. Zákazníci v ňom môžu nájsť detailné informácie o výrobkoch mobility, riešeniach "na cesty" a systémoch "bezdrôtovej kancelárie". Printing and Imaging Expertise Center -- tlačové a zobrazovacie stredisko spoločnosti HP -- je dostupné prostredníctvom SMB portálov a funguje v 16 krajinách a v 10 jazykoch. Spoločnosť zároveň v Európe prvýkrát uviedla interaktívnu službu WebChat, ktorá ponúka chat v reálnom čase medzi HP odborníkmi a zákazníkmi.
Ready Office -- v spolupráci s firmou Alcatel spoločnosť HP prináša riešenie integrovaného hlasového a dátového outsorcingu pre SMB zákazníkov. Riešenie Ready Office zjednodušuje technickú podporu IT komunikačnej infraštruktúry poskytovaním jediného kontaktného bodu pre jej používateľov.
European SME Vendor Forum -- spája spoločnosť HP a ďalšie vedúce firmy ako Microsoft, Intel, American Express, Symantec, Reed Business a Eurochambres (Asociácia európskych obchodných a priemyselných komôr) s cieľom vytvárania jednoduchých a komplexných obchodných riešení spĺňajúcich požiadavky SMB.

menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 22:30