StoryEditor

Nové partnerské centrá IBM

17.09.2003, 00:00

Spoločnosť IBM ohlásila svoj plán na otvorenie dvoch nových centier SPC (Solution Partnership Center), v Prahe a v Bratislave. Budovanie centier je súčasťou celosvetovej investície IBM vo výške 200 mil. USD určenej na podporu nezávislých dodávateľov softvéru (ISV). Centrá SPC, ktorých otvorenie sa plánuje na september, ponúknu českým a slovenským programátorom, ktorí majú záujem vyvíjať a nasadzovať riešenia pre prostredie e-biznisu on demand najmä v malých a stredne veľkých podnikoch, po prvý raz možnosť vyvíjať a testovať aplikácie na otvorených hardvérových a softvérových platformách IBM. Svoje produkty tak budú môcť uvádzať na trh rýchlejšie a s menšími nákladmi.
Dôjde aj k rozšíreniu dvoch v súčasnosti jestvujúcich centier SPC vo Varšave a Budapešti, takže vo východnej Európe budú fungovať štyri SPC zamerané na podporu vývoja aplikácií určených pre malé a stredné podniky. Spolu s dvoma novými centrami SPC má IBM na celom svete 19 centier (z toho 9 v Európe), pričom minulý rok sa v nich realizovalo viac než 3 200 projektov.

menuLevel = 2, menuRoute = hnporadna/informacne-technologie, menuAlias = informacne-technologie, menuRouteLevel0 = hnporadna, homepage = false
26. apríl 2024 11:47