StoryEditor

Telefón na rýchlu komunikáciu

21.10.2003, 00:00

Spoločnosť Siemens Information and Communication Mobile (Siemens Mobile) uviedla v uplynulých dňoch na trh 3G telefón vybavený množstvom funkcií -- U15. Je to jeden z prvých mobilných telefónov, ktoré ponúkajú video telefonovanie a súčasne aj video/audio streaming, vďaka čomu prináša spotrebiteľom dokonalý 3G zážitok. Je vybavený multimediálnymi funkciami, ako je video nahrávanie, obrazové a video správy a prehrávač MP3.
Siemens U15 je vybavený dvoma VGA fotoaparátmi a trojnásobným digitálnym zoomom na zachytenie alebo nahranie detailných obrazov. V spojení s video telefónom prináša tento prístroj do biznisu výkonnosť a rýchlosť a možnosť riešiť problémy v reálnom čase v priamom prenose. Trojpásmovosť umožňuje obchodným cestujúcim spojenie takmer kdekoľvek na svete, navyše vďaka dokonalému prechodu medzi sieťami UMTS a GSM sa bezproblémovo používa.
Bohaté aplikačné vybavenie je určené spotrebiteľom, ktorí chcú maximálne využiť čas strávený mimo kancelárie. Telefón má vnútornú 64MB pamäť, do ktorej sa dá uložiť množstvo súborov. Prehrávač MP3 umožňuje počúvať hudbu napr. počas cestovania, milovníci športu môžu vďaka video streaming-u sledovať góly naživo a filmoví fanatici si jediným stlačením gombíka stiahnu ukážky nových filmov a filmové novinky. U15 prináša 3G možnosti širokému okruhu užívateľov. Za pomoci Java sa dajú stiahnuť, vymieňať a zdieľať nové aplikácie tak, aby bol U15 šitý na mieru požiadavkám používateľov. Doplnkové príslušenstvo telefónu U15 zahŕňa náhlavnú súpravu Bluetooth na bezdrôtovú komunikáciu a stereo slúchadlá pre vysokú kvalitu zvuku.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 01:18